SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na drugi pogled

Anže se je opravičil gledalcem: Sam sebi sem šel na živce #video

0,26

termometer

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled bo svoj epilog dobil s komentatrosko oddajo Poroka na DRUGI pogled, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu. Špela Grošelj, Tanja Kocman in Milan Gačanovič - Gacho bodo pokomentirali zadnje dogajanje v šovu, v studiu pa se jim bodo pridružili tudi številni udeleženci šova. Tudi Anže in Hajdi.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Poroka na prvi pogled se nadaljuje z avstralskimi pari!

Prva gosta nocojšnje oddaje, v kateri bomo izvedeli tudi marsikatero zakulisno zgodbo, bosta Hajdi in Anže, ki sta edini par, ki je tudi v resničnem življenju premagal vse ovire partnerske zveze in še vedno ostaja srečno zaljubljen.

Na začetku pogovora v oddaji, ki bo na sporedu nocoj, je Špela Grošelj opozorila Anžeta, da naj se poskusi vzdržati uporabe besede "pač". Anže je bil v šovu Poroka na prvi pogled namreč znan tudi po tem, da je v izjavah svojim stavkom zelo pogosto dodajal besedo "pač".

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

"Se bom potrudil," se je zasmejal Anže. Gacho je dodal, da mu je Tržičan v pogovoru pred oddajo povedal, da te besede vsakdanjem pogovoru ne uporablja prav pogosto, v intervjujih pa neprestano. "To je verjetno mašilo, ko rabiš čas, da razmisliš, kaj boš povedal," je ugotavljala Špela Grošelj.

Družinski dvoboj Planet TV Družinski dvoboj prvič na Planetu že v ponedeljek!

"Sam sebi sem šel na živce. Jaz se opravičujem gledalcem, malo sem poseben," se je na svoj račun pošalil Anže.

Ali bo celoten pogovor res uspel izpeljati brez uporabe besede "pač", preverite v nocojšnji oddaji, kjer bomo izvedeli marsikaj zanimivega in v kateri bo gostovalo še nekaj udeležencev šova Poroka na prvi pogled.

Komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandija premagale solze: to mu je sporočila Kate #video Poroka na prvi pogled Planet TV Domen razložil, zakaj sta šla z Nino narazen #video Poroka na prvi pogled Planet TV Nina že na zmenku z drugim #video Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi in Anže zdaj živita tu #video  
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin