SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Domen razložil, zakaj sta šla z Nino narazen #video

0,14

termometer

Z zadnjo ceremonijo se je končala prva sezona šova Poroka na prvi pogled. Pari so še zadnjič sedli pred strokovnjake in delili vtise o izkušnji v eksperimentu. Strokovnjakom je bilo najbolj žal za Nino in Domna, ki sta se najprej odločila zvezo nadaljevati tudi v resničnem življenju, na ponovnem srečanju udeležencev šova pa nista bila več par.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Poroka na prvi pogled se nadaljuje z avstralskimi pari!

"Jaz sem bil povsem prepuščen. Da vidimo, kam bo to peljalo, prepustil sem se. Dal sem Nini vedeti, da si želim biti z njo. In potem se mi je v trenutku, ko sem se začel odpirati, zazdelo, da se je ona začela zapirati. Nina je en dan prišla do mene, rekel sem ji, da še nisem pripravljen in da naj vstopi v stanovanje, a je rekla, da ne bo vstopila. Takrat sem začutil, da nekaj ni v redu. Nato je povedala, da ne čuti vseh stvari do mene. V tistem trenutku sem menil, da tudi prijatelja ne moreva ostati. Preveč stvari sem imel s tabo, da bi zdaj lahko bil s tabo samo prijatelj. Rekel sem, da bomo videli, kaj bo čez čas. Od tistega trenutka so se najini stiki prekinili. Do včeraj se midva nisva slišala," je povedal Domen.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Priznal je, da se je ponovnega srečanja z Nino kar nekoliko bal, saj ni vedel, ali bo med njima vladala napetost. "Danes mi je lažje, ker je Nina nasmejana in sem tudi jaz zraven nje nasmejan."

Poroka na prvi pogled Planet TV Nina že na zmenku z drugim #video

"V eksperimentu je bil en svet, potem pa je prišel resničen svet," je o razlogih za razpad zveze povedala Nina in dodala, da se ji ni zdelo prav, da bi vztrajala v nečem, kar je bilo obsojeno na propad, saj se v prihodnosti ni videla z njim.

"Raje sem prekinila na začetku, preden bi šla res pregloboko," je dodala, a poudarila, da je Domnu v eksperimentu popolnoma zaupala in se povsem prepustila. Več v zgornjem videu.

Dogajanje ob koncu eksperimenta Poroka na prvi pogled bodo nocoj ob 21. uri pokomentirali še komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled. V studiu se jim bodo pridružili tudi številni udeleženci eksperimenta.

Poroka na prvi pogled Planet TV Tako je Sandi utišal Anžeta, ko ga je vprašal o Kate #video Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž priznal, da se je poljubljal s Kate #video Poroka na prvi pogled Planet TV Nina in Domen razkrila, da nista več par #video  
Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si. Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin