Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 5. 2022,
12.38

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

1

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Torek, 31. 5. 2022, 12.38

1 leto, 10 mesecev

Poroka na prvi pogled se nadaljuje z avstralskimi pari!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

1

Po izteku prve slovenske različice Poroke na prvi pogled se na Planet vračajo avstralski pari. Že v ponedeljek, 6. junija, bo ob 20.45 na sporedu povsem sveža, 9. sezona šova Poroka na prvi pogled: Avstralija.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Hajdi in Anže zdaj živita tu #video

Slovenski ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled je prišel do sklepnega dela in vsaj v enem primeru je bila poroka zelo uspešna, saj sta se Anže in Hajdi odločila ostati par tudi po tem, ko so se kamere ugasnile.

Prijavite se v 2. sezono Poroke na prvi pogled!

Od premiere slovenske različice ljubezenskega eksperimenta je zanimanje za Poroko na prvi pogled resnično veliko tako na strani gledalcev in gledalk kot tistih, ki bi se radi prijavili za sodelovanje. K prijavi vabimo vse samske, ki si želijo iskrenega ter trdnega partnerskega odnosa in so pripravljeni spremeniti svoje morebitne slabe vzorce in navade iz preteklosti. Prijavljeni pa morajo seveda imeti tudi dovolj poguma in odprtosti, da se pred kamerami prepustijo strokovnjakom in se pod njihovim vodstvom odpravijo na morda malce neobičajno pot do ljubezni, ki pa zna biti zelo uspešna, kot smo lahko videli tudi pri paru iz 1. sezone, Hajdi in Anžetu. Tudi ko rezultat ni ljubezen, pa so nam pari iz prve sezone potrdili, da so našli prijatelje za vse življenje, neprecenljivo izkušnjo in veliko novih spoznanj o sebi, ki jih bodo bogatila tudi v prihodnjih odnosih tako z drugimi kot tistim najpomembnejšim – s sabo.   

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Prihajata Družinski dvoboj in Poroka na prvi pogled: Avstralija

Odlična zabava z oddajami domače produkcije se na Planetu nadaljuje tudi v juniju, saj bo že v ponedeljek ob 19.45 prvič na sporedu zabavni kviz Družinski dvoboj z Žanom Papičem, zatem pa se s povsem svežo, 9. sezono Poroke na prvi pogled: Avstralija podajamo novim zakonskim peripetijam naproti. Najnovejša sezona avstralske različice ljubezenskega eksperimenta je bila v Avstraliji predvajana letos, v njej pa bomo spoznali osem nevest in osem ženinov, ki se bodo prvič videli šele pred oltarjem.

Poroka na prvi pogled: Avstralija | Foto:

V premierni epizodi Poroke na prvi pogled: Avstralija se bosta predstavila Selin in Anthony, ki sta oba starša samohranilca, želita pa si "tradicionalne" ljubezni, čeprav jo iščeta na povsem netradicionalen način. Naš drugi par, ki ga bomo pospremili pred oltar, sta Tamara in Brent, ki sta oba zelo ambiciozna in jima kariera veliko pomeni, vendar pa se tu podobnosti med njima morda končajo. Tamara nad Brentom sploh ni navdušena in celo izjavi, da nikoli ne bi šla na zmenek z nekom, ki opravlja njegovo delo, njegovi prijatelji pa so seveda izjemno razočarani nad njenim odnosom. A skozi vse spletke in dramo se morda med parom razvije prava strast …
Poroka na prvi pogled: Avstralija bo na Planetu od ponedeljka do četrtka ob 20.45, prvič že v ponedeljek, 6. junija.
Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?
Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!
Milijonar
Planet TV Znana Slovenca v Milijonarju navdušila z izjemno gesto #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV Poglejte, kaj je Gacho obljubil Hajdi in Anžetu #video
Planet TV
Planet TV Hajdi in Anže ostajata par tudi po eksperimentu #video
Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteki, spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo, več o dogajanju pa je na voljo tudi na naših profilih na družbenih omrežjih Instagram, Facebook, YouTube in Twitter.

 

 

Ne spreglejte