SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na drugi pogled

Nina priznala, da ni več samska #video

0,26

termometer

Šov Poroka na prvi pogled se je zaključil s komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, v kateri so se oglasili tudi nekateri udeleženci eksperimenta. Prišla je tudi Nina, ki je razložila, kdaj sta po koncu eksperimenta z Domnom končala zvezo, kakšen je trenutno njun odnos, zaupala pa nam je tudi, da ni več samska.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Poroka na prvi pogled se nadaljuje z avstralskimi pari!

V oddaji Poroka na prvi pogled so komentatorji Špela Grošelj, Tanja Kocman in Milan Gačanovič - Gacho gostili Hajdi in Anžeta, Monjo in Janka, Nina pa je prišla brez Domna, svojega partnerja iz šova, saj naj bi imel trenutno preveč drugih obveznosti.

Na začetku pogovora z Nino je voditeljico Špelo Grošelj najbolj zanimalo, koliko časa po zadnjih zaobljubah v šovu, kjer sta se odločila nadaljevati zvezo tudi v resničnem življenju, sta z Domnom sploh še vztrajala v ljubezenskem razmerju.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

"Mislim, da je bilo to dva tedna," je Nina povedala in s tem kar nekoliko presenetila komentatorje. "Mogoče sem sama že veliko prej začutila, da on ni zame. Je sicer zelo dober človek, zelo v redu, zabaven, ima veliko dobrih lastnosti, ampak z njim se na dolgi rok nisem videla. Potem je prišlo še resnično življenje, mehurček je počil, oba sva se vrnila domov k svojim prijateljem, hobijem. Nekako nisem videla nobenih stičnih točk, da bi vedela, da lahko greva po neki skupni poti," je razloge, zakaj se je odločila prekiniti zvezo z Domnom, povzela Nina.

Družinski dvoboj Planet TV Družinski dvoboj prvič na Planetu že v ponedeljek!

Špelo Grošelj je nato še zanimalo, kako je možno, da je tako strastna zveza, kot smo jo med njima spremljali v šovu, potem tako hitro ugasnila. "Rekla bi, da je bilo preveč. Kot je že Aleksandar na začetku rekel, da če nekaj na začetku prehitro zagori, potem tudi hitro ugasne. Vsaj zase lahko rečem, da je bilo tako, pri njem mogoče ni bilo. Mogoče bi on še naprej vztrajal," je odgovorila Nina.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nina že na zmenku z drugim #video

Voditeljica je nato še razkrila, da je bila v stiku z Domnom, in številne obveznosti niso njegov edini razlog, da ga ni bilo v studio. Prepričan je namreč, da je o zvezi z Nino že vse povedal. Je pa vseeno pustil sporočilo, ki ga je Špela prebrala v studiu. Povedal je, da stikov z Nino nimata in da tudi pred kamerami ne čuti potrebe po pogovoru z njo. V studiu so si bili po slišanem enotni, da Domen morda še vedno ni povsem prebolel Nine.

Ta je nato še razkrila, da je že v novi zvezi. "V resni zvezi sem že od začetka leta." Komentatorji so bili ob Ninini novici vidno presenečeni. Več v zgornjem videu.

Po izteku prve slovenske različice Poroke na prvi pogled se na Planet vračajo avstralski pari. Že v ponedeljek, 6. junija, bo ob 20.45, na sporedu povsem sveža, 9. sezona šova Poroka na prvi pogled: Avstralija. 

Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi in Anže zdaj živita tu #video Poroka na prvi pogled Planet TV Domen razložil, zakaj sta šla z Nino narazen #video Poroka na prvi pogled Planet TV Sandija premagale solze: to mu je sporočila Kate #video Poroka na drugi pogled Planet TV Anže se je opravičil gledalcem: Sam sebi sem šel na živce #video  
Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si. Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin