SiolNET. Planet TV Družinski dvoboj
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Družinski dvoboj

V prvi oddaji Družinskega dvoboja se bosta spopadla Chorchyp in Challe Salle

0,12

termometer

Že v ponedeljek ob 19.45 bo na Planetu prva oddaja novega kviza Družinski dvoboj, ki ga bo vodil navihani Žan Papič. Oddaja se bo začela v velikem slogu, saj si bosta s svojima družinama nasproti stala Denis Porčič - Chorchyp in Challe Salle.

Junij na Planet prinaša Družinski dvoboj, slovensko različico enega najbolj priljubljenih kvizov na svetu, ki ga bo vodil Žan Papič. Že premierna oddaja, ki bo v ponedeljek ob 19.45, bo poskrbela za pravi dvoboj dveh znanih mišičnjakov, saj si bosta s svojima družinama nasproti stala Denis Porčič - Chorchyp in Challe Salle.

Družinski dvoboj | Foto:

Chorchyp bo imel kot glava družine Porčič v svoji ekipi polbrata Davida, bratranca Denisa, ki je njegov soimenjak, in bratrančevo boljšo polovico Tanjo. Na drugi strani bo v vlogi glave družine Petrović nastopil Challe Salle, ob njem pa bodo njegovo dekle Yvonne, sestra Maja in njen mož Marko. 

Družinski dvoboj | Foto:

Družinski dvoboj bo na Planetu od ponedeljka do četrtka ob 19.45, tudi v prihodnjih oddajah pa se nam obeta več znanih obrazov. V torek bo z nami družina Cok, katere glava bo mlada igralka in producentka Lea Cok, na drugi strani pa se bo za nagrado potegovala družina Lešnjek z glavo družine, pevko Sašo.

Družinski dvoboj | Foto:

V sredo nas v tretji oddaji čaka glasbeni spopad, eno ekipo bodo namreč tvorili člani skupine Game Over in Sebastian, drugo ekipo pa bodo sestavljali fantje iz ansambla Galama. V četrtek ne zamudite še ene prav posebne igre ugibanja mnenja stotih Slovencev in Slovenk, saj si bodo nasproti stali dekleta in fantje iz Poroke na prvi pogled. 

Družinski dvoboj | Foto:

Priljubljeni kviz Družinski dvoboj sicer na malih ekranih po svetu kraljuje že več kot 50 let, svoje različice pa je posnelo več kot 50 držav po svetu. V kvizu se med seboj pomerita dve štiričlanski ekipi družinskih članov. Na začetku predstavnika vsake družine poskušata prva pritisniti na gumb in odgovoriti na vprašanje z najpogostejšim odgovorom stotih vprašanih ljudi. Če predstavnik družine pove najpogostejši odgovor, lahko njegova skupina prevzame igro in razkrije vse preostale odgovore. Družina, ki se prebije v finale tekmovanja, se poteguje za glavno nagrado. 

Družinski dvoboj | Foto:

Odgovori v kvizu Družinski dvoboj so sestavljeni na podlagi raziskave med stotimi ljudmi. Tekmovalci morajo ugotoviti, kaj je bil najpogostejši odgovor anketirancev, in zbrati čim več točk. V kvizu tako ni toliko potrebno znanje kot povezanost v ekipi in dobre asociacije. Včasih pa je treba staviti tudi na kakšno drzno idejo – in se seveda zabavati.

Družinski dvoboj na Planet prihaja že v ponedeljek, 6. junija, in bo na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45. Prav tako v ponedeljek, 6. junija, bo ob 20.45 na sporedu povsem sveža, 9. sezona šova Poroka na prvi pogled: Avstralija. 

Spremljajte nas tudi na omrežjih InstagramFacebookYouTube in Twitter. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin