Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 6. 2022,
8.22

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Planet Vau Manja Stević Robert Roškar

Četrtek, 2. 6. 2022, 8.22

1 leto, 10 mesecev

Planet Vau

Robert Roškar razkril: Ob nedeljah si oblečem dolge gate #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko spremljate vsako soboto ob 18.20, smo se tokrat pogovarjali z radijskim voditeljem Robertom Roškarjem, ki se je znašel pred prav posebnim izzivom. Do danes je namreč moral izgubiti 15 kilogramov, sicer bo ostal brez poletnega dopusta. Bo Robertu uspelo?

V začetku intervjuja je Robert Roškar razkril, da je v preteklosti tehtal največ 116 kilogramov, saj je v času med epidemijo koronavirusa veliko jedel. "Takrat sem bil ves čas v trenirki, in ko enkrat ves čas preživljaš v njej, niti ne opaziš, da se rediš. Jaz prisežem, da nisem vedel!" je še iskreno dejal.

Družinski dvoboj
Planet TV Družinski dvoboj prvič na Planetu že v ponedeljek!

Robert je v nadaljevanju povedal, da se je hujšanja v preteklosti poskušal lotiti tudi sam, a mu to ni najbolje uspelo, zato je svoji sodelavki Anji Ramšak dejal, da ga bo morala k temu z izzivom spodbuditi ona. Njegova služba in zasebno življenje se tako več kot očitno tesno prepletata, kar je potrdil tudi sam.

"Vedno si na preži, da dobiš idejo za program. Sam pa mislim, da je to tudi edini način, s katerim lahko na radiu delaš," je pojasnil, dodal pa: "Če ti to ni v veselje, potem to ne bo šlo." Voditelj je iskreno povedal, da je zaradi tega včasih tudi preobremenjen, zato si konec tedna privošči dan zase: "V nedeljo si oblečem 'dolge gate', preveliko spalno majico, gledam Netflix in si mislim: 'Pustite me pri miru.'"

Milijonar
Planet TV Zaključek sezone Milijonarja z znanimi obrazi #video

Tekom shujševalnega izziva, ki se sicer danes zaključi, je Robert treniral tudi z osebnim trenerjem. O njem je povedal: "Konstantno nekaj govori. Stalno je spočit. On je stal zraven mene in komentiral, jaz pa sem si mislil, da je najlažje stati in govoriti. Pa naj še on dela." Njegov osebni trener Žiga pa se je nato pridružil pogovoru in povedal, kakšna stranka je Roškar: "Kar mu rečem, naredi. Sicer prej malo potarna, ampak lahko ga samo pohvalim."

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Manja Stević, si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 18.20. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Planet Vau
Planet TV Jan Plestenjak: To me žalosti #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Andraž priznal, da se je poljubljal s Kate #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Nina in Domen razkrila, da nista več par #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte