SiolNET. Planet TV Novosti
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

"Zavedam se, da v tistem trenutku vsa Slovenija vpije" #video

0,25

termometer

Kviz Piramida sreče z Jonasom Žnidaršičem bo na sporedu tudi to nedeljo ob 19.45 na Planetu. Tokrat ženski proti moškima. 

Exatlon Planet TV Prijavite se na najtežjo televizijsko preizkušnjo

Vsi ljubitelji kvizov poznate ta občutek. Občutek, ko si doma rečemo: "Pa kako tega (tekmovalec v oddaji) ne ve?" In vsi se zavedamo, da je sproščeno odgovarjanje na vprašanja doma na kavču najlepše. Pred kamero, na televiziji pa se stvari spremenijo. Tako je tudi v oddaji Piramida sreče. "Vesel sem takšnih trenutkov, kadar nekdo očitno nečesa ne ve," pravi voditelj Jonas Žnidaršič. To je ves čar televizije. 

Najbolj veselo pa je v studiu seveda takrat, ko so odgovori pravilni, kroglice naklonjene tekmovalcem, rezultat pa visok znesek. In čeprav imajo tekmovalci tremo, ni potrebe, da bi jih sproščal. To vse radi gledamo, pravi Jonas.

Piramida sreče Planet TV Pred Godlerja ne upata, pred Jonasa pa #video

Kako se tekmovalec znajde v takšnih, tudi stresnih situacijah, je torej odvisno od vsakega posameznika. Na vprašanje, ali jim kaj pomaga, pa voditelj Jonas odgovarja: "Zakaj pa ne? Kje pa piše, da ne smem? Ni nobene lige, da bi se na koncu v finalu izkazalo, kdo je pa res najboljši."

Piramida sreče vsako nedeljo ob 19.45 na Planetu. Bodite z nami!
Piramida sreče Planet TV Pred kamero kar zmrzneš, ne glede na znanje #video Milijonar Planet TV Godler želel pomagati tekmovalcu in ga močno nasmejal #video Milijonar Planet TV Tako je tekmovalec podučil Godlerja #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin