SiolNET. Planet TV Milijonar
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler želel pomagati tekmovalcu in ga močno nasmejal #video

1,20

termometer

Nocoj ob 19.45 bo v Milijonarju s kvizom nadaljeval tekmovalec Anej, ki je v prejšnji oddaji razkril zanimive prigode iz časov, ko ga je med spanjem nosila luna. Tokrat pa bo pri vprašanju o gobah za nekaj smeha poskrbel tudi voditelj Jure Godler. 

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Tekmovalec iz Litije je v prejšnji oddaji Milijonar povedal, da je v spanju, ko ga je nosila luna, počel precej nenavadne stvari. Enkrat se je tako zbudil s polnimi usti masažnega olja, drugič pa je spil skoraj celo plastenko tekočine za kontaktne leče. Poleg zanimivih in nekoliko nenavadnih prigod je tekmovalec v prejšnji oddaji ponudil tudi štiri pravilne odgovore v kvizu in bo nocoj igro nadaljeval pri petem vprašanju.

Milijonar Planet TV Tekmovalec razkril, kaj je počel, ko ga je nosila luna #video

V kvizu bo tudi tokrat prišlo do nekaj zelo zabavnih trenutkov, za katere bo poskrbel voditelj Jure Godler. Tako bo pri vprašanju o užitnih in strupenih gobah nasmejal tekmovalca z zelo plastičnim primerom, s katerim mu bo želel pomagati do pravilnega odgovora. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Ali je tekmovalec tudi s pomočjo Godlerjeve šale naposled prišel do pravilnega odgovora, preverite nocoj ob 19.45 na Planetu.

Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. Po Milijonarju sledi kriminalna serija V iskanju pravice, v kateri posebna enota kriminalističnega urada v Berlinu rešuje zaprašene primere iz preteklosti.

Exatlon USA Planet TV V Slovenijo prihaja revolucionarna tekmovalna oddaja Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se! Ura moči Planet TV Ob nedeljah bo na Planetu Ura moči Planet Vau Planet TV Planet Vau od zdaj ob sobotah
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin