SiolNET. Planet TV Novosti
8,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ob nedeljah bo na Planetu Ura moči

8,19

termometer

Ura moči

V nedeljo ob 18.30 bo prvič na sporedu oddaja Ura moči z Bojanom Požarjem, ki bo z gosti komentiral in analiziral aktualno politično dogajanje. Magazinska oddaja Planet Vau z Gajo Prestor bo po novem na sporedu v soboto ob 18.30.

V novi pogovorno-analitični oddaji Ura moči z voditeljem Bojanom Požarjem bomo vsako nedeljo ob 18.30 prisluhnili argumentirani debati o aktualnem političnem dogajanju. Voditelju se bodo v studiu pridružili tudi komentatorji.

"V času, ko se novinarje in medijske hiše uvršča v leve in desne stolpce, bi morali več razmišljati o neki drugi delitvi: na tiste, katerih informacije se največkrat izkažejo za točne, njihove napovedi pa za zanesljive, in na tiste, ki gledalcem te dodane vrednosti ne ponujajo. Zato bo nova oddaja Ura moči z Bojanom Požarjem več od komentarja aktualnih dogodkov. Ponudila bo edinstven zakulisni vpogled v razmerja moči med glavnimi odločevalci, njen ogled pa gledalcem omogoča tudi bistveno lažje predvidevanje prihodnjega razvoja dogodkov. Vsako nedeljo ob 18.30 je zato Ura moči. Biti ob pravi uri na pravem kanalu pa pomeni biti dobro informiran," pravi odgovorni urednik informativnega programa Mirko Mayer.

Pogovorno-analitično oddajo Ura moči lahko na Planetu spremljate v nedeljo ob 18.30.

Magazinska oddaja Planet Vau z Gajo Prestor, ki smo jo spremljali ob nedeljah, bo od zdaj na sporedu ob sobotah ob 18.30, prvič že to soboto, 15. maja.

Planet Vau Planet TV Planet Vau od zdaj ob sobotah
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin