SiolNET. Planet TV Novosti
0,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

Pred Godlerja ne upata, pred Jonasa pa #video

0,36

termometer

V tokratni oddaji Piramida sreče se bosta pomerili sestri Teja Fuchs in Mojca Fuchs Lukežič. Na nasprotni stani pa jima bosta stala Sebastijan Franković in Klemen SIter. Spoznajmo ju. Kako se bosta odrezala, pa v nedeljo ob 19.45 v oddaji Piramida sreče.

Prvič sta se prijavila na kviz in ob reklami za kviz Piramida sreče rekla: zakaj pa ne. Srečo bosta tokrat preizkusila 25-letni Sebastijan Franković in 33-letni Klemen SIter. Spoznala sta v obdobju epidemije in pravita, da dopolnjujeta drug drugega. Jezikoslovec in slaščičar, ki sta prišla na kviz povsem brez pričakovanj. 

Tekmovalca sta iskreno priznala, da sta imela veliko treme že na vaji. A je šlo k sreči na bolje. "Šala tu, šala tam, pa je vse sproščeno," je snemanje opisal Sebastijan. Na vprašanja, ali bi se kdaj prijavila k Juretu Godlerju, na Milijonarja, pa Sebastijan: "Ne bi se h Godlerju." Klemen pa: "Bova najprej končala tule, potem pa bova določila za naprej."

Kviz Piramida sreče vsako nedeljo ob 19.45 na Planetu. Ugibajte z nami!
Piramida sreče Planet TV Stari znanki televizijskih kvizov tokrat še pri Jonasu #video Piramida sreče Planet TV Za las ubežala tragediji: nekaj metrov od avta je plaz odnesel cesto #video Piramida sreče Planet TV Po sprejeti ponudbi sta si vendarle lahko oddahnila #video
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin