SiolNET. Planet TV Novosti
1,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Zaradi vloge jo tudi na ulici kličejo teta

1,12

termometer

Igralka Neslihan Yeldan je po zaslugi svoje vloge v priljubljeni seriji Istanbulska nevesta čez noč postala najslavnejša tetka v Turčiji. Kot Senem namreč poskrbi za še kako potrebno humorno noto, hkrati pa je edina, ki si upa matriarhinji Esmi stopiti po robu.

Istanbulska nevesta | Foto:

Odštekano teto Istanbulske neveste je upodobila 49-letna turška igralka Neslihan Yeldan, ki je takoj osvojila gledalce v Turčiji, pa tudi v vseh državah po svetu, kjer so že imeli priložnost spremljati to napeto turško serijo o usodni ljubezni, ki ji štrene mešajo tradiciji zvesta mama in skrivnosti iz preteklosti.

Istanbulska nevesta Planet TV Tašča iz pekla je zasebno povsem drugačna #foto
Istanbulska nevesta je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planetu.

Istanbulska nevesta | Foto:

Čeprav se je sprva zdelo, da bo v seriji igrala le manjšo stransko vlogo, pa se je teta Senem izkazala za še kako pomembno in v Istanbulsko nevesto prinaša še kako potrebni element komedije. Senem je hkrati edina, ki si včasih upa odkrito norčevati iz gospodovalne Esme, vedno pa stoji ob strani svoji ljubljeni nečakinji Sureji.

Najslavnejša turška teta

"Dolgo sem si želela postati del tega, zdaj pa se mi je ta želja izpolnila," pravi Neslihan o svoji vlogi. "Dobesedno sem postala teta, na ulici me tudi starejši ljudje kličejo tetka. Včasih sem ob tej besedi samodejno pomislila na starejšo, neurejeno žensko, danes pa so me takšne misli že minile," se pošali očarljiva igralka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neslihan Yeldan (@neslihanyeldan) on

Družina iz serije je kot prava družina

Igralska zaseba Istanbulske neveste je postala med seboj zelo povezana, še posebno pristna vez se je spletla med njo in Asli Enver, ki v seriji igra njeno nečakinjo Surejo, zato so strašno zaposleni dnevi tudi prijetni.

"Igram v dveh gledaliških igrah, snemam nadaljevanko, sem članica žirije," pravi o svojih zelo zaposlenih dneh in priznava, da vedno vendarle ni tako: "So obdobja, ko več mesecev posedam in nimam dela. Molila sem za takšen tempo in to se mi je izpolnilo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neslihan Yeldan (@neslihanyeldan) on

Edini moški v njenem življenju je njen sin

Nič čudnega, da v življenju trenutno nima časa za ljubezen in trdi, da je edini moški v njenem življenju njen desetletni sin Leo, ki ga po ločitvi vzgaja sama.

"Leo pravi, da bo tudi on igralec. Odigral je celo majhno vlogo v Istanbulski nevesti, vendar ima šele deset let in v prihodnosti se lahko zgodi še marsikaj," pravi najslavnejša turška teta, ki jo lahko v Istanbulski nevesti vidite od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neslihan Yeldan (@neslihanyeldan) on

Istanbulska nevesta Planet TV Turško lepotico je osvojil soigralec Ülkü Üst in Ali Sarpkan Planet TV To je resnični par, ki je navdihnil ganljivo turško serijo #foto Istanbulska nevesta Planet TV Vse poročne obleke Istanbulske neveste #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 159
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin