SiolNET. Planet TV Novosti
1,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To je resnični par, ki je navdihnil ganljivo turško serijo #foto

1,08

termometer

Ülkü Üst in Ali Sarpkan
Foto: Instagram

V svetu nadvse priljubljena turška telenovela Istanbulska nevesta, ki jo lahko od ponedeljka do petka ob 20. uri spremljate na Planetu, je posneta po resnični zgodbi. Dogajanje sega v leto 1975, ko sta se močno zaljubila lepa pevka Ülkü Üst in mladi poslovnež Ali Sarpkan.

Serijo Istanbulska nevesta lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Ülkü Üst je bila od leta 1963 do 1980 glavna pevka v priljubljeni turški zasedbi Beyaz Kelebekler. S svojim glasom in stasom je osvojila tudi srce takrat mladega ambicioznega poslovneža Alija Sarpkana, a njuna pot do sreče je bila vse prej kot lahka. Njunemu zakonu je namreč nasprotovala Alijeva mama. Postaven mladenič je namreč prihajal iz zelo tradicionalne družine, ki sprva nikakor ni hotela sprejeti Ülkü. Ta je naredila vse, kar je bilo v njeni moči, da je rešila svoj zakon in prišla do svojega srečnega konca. Za Alija je žrtvovala celo svojo pevsko kariero.

Danes je Ülkü še vedno srečna z Alijem, s katerim sta si ustvarila tudi družino. Še vedno se ukvarja z glasbo, utrinke iz svojega zasebnega življenja pa pogosto objavlja tudi na družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yaşamda iz bırak 😃🎵🎶🎤

A post shared by Ülkü Üst Sarpkan (@ulkusarpkan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ülkü Üst Sarpkan (@ulkusarpkan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ülkü Üst Sarpkan (@ulkusarpkan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ülkü Üst Sarpkan (@ulkusarpkan) on

Ülkü in Alija sta v seriji Istanbulska nevesta, ki jo lahko od ponedeljka do petka ob 20. uri spremljate na Planetu, upodobila lepa Asli Enver in karizmatičen Özcan Deniz. Imena resničnih akterjev so v seriji spremenjena. Ülkü je tako Sureja, Ali pa je Faruk. Njuna ljubezenska zgodba se vse bolj zapleta, zato novega dela priljubljene turške serije ne zamudite že nocoj!

Istanbulska nevesta Planet TV Vse poročne obleke Istanbulske neveste #foto Istanbulska nevesta Planet TV Je šla Sureja res predaleč? Glasujte! Istanbulska nevesta Planet TV Tašča iz pekla je zasebno povsem drugačna #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 26
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin