SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za vlogo v tej seriji jo je nagradil Erdogan

0,02

termometer

V novi zdravniški seriji Zdravnik brez vesti, ki jo na Planetu spremljamo od ponedeljka do petka ob 19.45, vlogo vodje bolnišnice igra priljubljena turška igralka Ebru Özkan, za vlogo pa je prejela tudi prestižno nagrado iz rok turškega predsednika.

Zdravnik brez vesti Planet TV Igralec razkril, kaj je počel med pripravami na serijo

Ebru Özkan slovenski gledalci poznamo že iz uspešnice Tuje življenje (Paramparça), zdaj pa jo v turški različici dr. Housa gledamo v vlogi Ipek Tekin, vodje bolnišnice, ki je hkrati tudi endokrinologinja. Dr. Hekimogluja, turškega Housa, pozna še iz študijskih let in spoštuje njegove dosežke, a kljub temu ji kot vodji bolnišnice s svojim obnašanjem povzroča kar nekaj preglavic.

Ebru kot Ipek v seriji Zdravnik brez vesti | Foto: Ebru kot Ipek v seriji Zdravnik brez vesti

Večno zvestobo je obljubila Makendoncu

Čeprav je igralka znana po dramatičnih vlogah, pa ima sama v resnici raje komedije. "Življenje ni le negativno. Menim, da ni potrebe po pretiravanju s poudarjanjem vsega žalostnega v življenju, saj moramo to tako ali tako doživeti," pravi 43-letna igralka, ki se je leta 2016 poročila s stanovskim kolegom, makedonskim igralcem Ertanom Sabanom, zdaj pa sta tudi starša štiriletni hčerki Biricik.

Zdravnik brez vesti Planet TV Turški zvezdnik je imel pomisleke, preden je sprejel vlogo "dr. Housa"

Priljubljeno igralko z likom Ipek iz serije Zdravnik brez vesti sicer druži miren in preudaren pristop: "Imam miren značaj in menim, da sem preprosta. Vsi živimo stresno in smo zelo zaposleni, to pa prinaša konflikte v komunikaciji. Poskušam komunicirati s pomočjo pogleda, tako dam ljudem vedeti, kje so meje."

Nagrada iz rok Erdogana

Gledalci so serijo Zdravnik brez vesti izglasovali za najboljšo predelavo v zgodovini turške televizije, Ebru pa je za odlično odigrano vlogo nagradilo tudi turško Združenje radijskih in televizijskih novinarjev. Nagrado ji je izročil kar turški predsednik Erdogan.

Zdravnik brez vesti Planet TV Spoznajte lepotico iz nove zdravniške serije

Igralko v prihodnosti čaka še več odmevnih projektov, saj jo bomo kmalu videli v Netflixovi fantazijski seriji Sahmaran, s soigralcem iz Zdravnika brez vesti Timucinom Esenom pa te dni snema psihološki triler Gri (Siva) za Disney+.

Zdravnik brez vesti bo na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45.

Zdravnik brez vesti Planet TV Po dr. Housu prihaja Zdravnik brez vesti Zdravnik brez vesti Planet TV To je filmski zvezdnik sporočil svojemu nasledniku Zdravnik brez vesti Planet TV Igralka razkrila pomen tetovaže, ki jo nosi na prsih #foto Zdravnik brez vesti Planet TV "Težko je bilo na novo ustvariti lik in paziti, da ga pri tem nisem imitiral"
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin