SiolNET. Planet TV Novosti
0,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Strokovnjak opozarja: Teh dveh besed v ljubezenski zvezi nikoli ne uporabljajte

0,32

termometer

Od ponedeljka do četrtka ob 20.45 lahko na Planetu spremljate šov Poroka na prvi pogled: Avstralija, v katerem parom svetuje tudi strokovnjak za ljubezenska razmerja John Aiken. Razkril je, katerih dveh besed v pogovoru s svojim partnerjem ne smete uporabljati.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Ženski večer so pričakovano zaznamovali prepiri, obtožbe in žalitve

Med pogovorom partnerjev o pomembnih temah, lahko hitro pride razgrete izmenjave mnenj, vseeno pa John Aiken opozarja, da obstajata besedi, ki jih v nobenem primeru ne bi smeli uporabiti v pogovoru s svojo ljubljeno besedo. Ti dve besedi sta po njegovem mnenju "vedno" in "nikoli".

John Aiken je eden od treh strokovnjakov v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija:

"Besedi se morda zdita precej neškodljivi, vendar lahko sabotirata dober pogovor in lahko močno pripomoreta, da gredo stvari s slabega na slabše," je povedal 51-letni strokovnjak za partnerske zveze.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Ljubimcu svoje žene je dejal: To, kar si storil, je nagnusno!

Pojasnil je, da uporaba besednih zvez, kot sta "ti vedno" ali "ti nikoli" med prepirom drugo osebo samo še bolj vznemirita. "Namesto da bi poskušali razumeti vaše stališče, se bodo postavili v obrambo in se vam bodo začeli upirati," je razložil. "Namesto da bi dal svoje težave na mizo, se bo vaš partner najverjetneje umaknil in nastal bo nekakšen pat položaj. Na koncu bosta oba razočarana in frustrirana."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Aiken (@johnaikenlive)

John je povedal, da je težava pri teh dveh besedah, ker sta tako splošni in ne določata natančno, od kod izvira težava. Pojasnil je, da zaradi izrazov, kot sta "vedno" in "nikoli", vaš partner misli, da je vse, kar počne, narobe in da vas z vsem vznemirja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Aiken (@johnaikenlive)

Priljubljeni strokovnjak priporoča, da namesto besed "vedno" in "nikoli" raje uporabite mehkejše besede kot sta "včasih" in "pogosto". To bo po njegovem mnenju naredilo veliko razliko v tem, kako bo, kar ste želeli povedati, razumel vaš partner. 

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Avstralski ženin priznal, da ima težave z duševnim zdravjem Poroka na prvi pogled: Asvtralija Planet TV Nevesta razkrila: V Avstraliji me sovražijo bolj kot Vladimirja Putina Obalna straža Planet TV Zvezdnica Obalne straže se je tako odzvala na kritike, da je prestara za bikini #foto  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin