Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 7. 2022,
7.54

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

Natisni članek

Planet TV Obalna straža

Petek, 29. 7. 2022, 7.54

1 leto, 8 mesecev

Obalna straža

Zvezdnica Obalne straže se je tako odzvala na kritike, da je prestara za bikini #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

Na Planetu lahko ob sobotah in nedeljah ob 19. uri spremljate legendarno serijo Obalna straža, v kateri je v rdečih kopalkah blestela tudi igralka Donna D’Errico. Ta se pri 54 letih še vedno lahko pohvali z zavidljivo postavo, vseeno je bila pred časom tarča kritik, ko je na Instagramu objavila video, v katerem se je pojavila v bikiniju z motivom ameriške zastave.

Igralka, ki jo je med zvezde izstrelila vloga v kultni seriji Obalna straža, še vedno rada pokaže svojo izklesano postavo v bikiniju, čeprav ob tem naleti tudi na nekaj neodobravanja na družbenih omrežjih. Zdaj temnolasa 54-letna igralka je pred dnevi delila fotografijo, s katero je želela sporočiti, da bo kljub kritikam še naprej z veseljem nosila dvodelne kopalke.

Ob objavo je zapisala, da je to odziv na komentarje, ki jih je prejela pod videoposnetkom, objavljenim na dan neodvisnosti, v katerem je na skladbo God Bless the U.S.A. zaplesala v bikiniju v barvah ameriške zastave. 

"Kar nekaj žensk se je pritožilo zaradi videa, ki sem ga objavila 4. julija in v katerem sem se pojavila v rdeče-belo-modrem bikiniju. Njihovi komentarji so bili, da bi morala biti pametnejša od tega, da sem prestara za bikini in moj najljubši, da sem videti obupana." Igralka je zapisala še, da lahko počne, kar hoče, in je oblečena, v kakorkoli želi. "Glede na vse zapisano glejte, kako čepim na klubski mizici v bikiniju."

Obalna straža
Planet TV Pamela Anderson razkrila, kako je potekal običajen dan snemanja Obalne straže

Njena objava je med sledilci na Instagramu naletela na veliko odobravanja in pozitivnih komentarjev, v katerih so mnogi zapisali, da ima zavidanja vredno postavo. 

Že pred tem je igralka spregovorila tudi o tem, da ne mara komentarjev, ko jo nekdo pohvali, da je videti odlično za svoja leta. "Zakaj ne bi preprosto rekli, da je nekdo videti odlično in to je to," je povedala in dodala, da so ženske zaradi let ujetnice predsodkov, medtem ko to za moške po njenem mnenju ne velja.

Obalna straža
Planet TV Pamela Anderson je s svojim vročim domačim videom dvignila gledanost Obalne straže

"Mislim, da je za veliko žensk in zame zelo pomembno, da se počutijo dobro v svoji koži. Rada sem videti dobro in to počnem zase. Tega ne počnem, da bi me primerjali z drugimi ženskami ali da bi me hvalili. To počnem zase," je še povedala nekdanja zvezdnica serije Obalna straža, ki jo med vikedni lahko spremljate na Planetu.

Donna D’Errico (druga z leve) s soigralkami v seriji Obalna straža (Baywatch). | Foto: Getty Images Donna D’Errico (druga z leve) s soigralkami v seriji Obalna straža (Baywatch). Foto: Getty Images

Obalno stražo lahko na Planetu spremljate vsako soboto in nedeljo ob 19. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Baywatch Obalna straža
Trendi Kje so in kaj zdaj počnejo zvezdniki Obalne straže?
Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV Jure Godler bo jeseni presenetil #foto
Volleyball World Beach Pro Tour Futures
Planet TV Prenos finala Ljubljana Beach Volley na Planet 2
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte