SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Voditelj tokrat poskrbel za posebno predstavitev tekmovalcev #video

0,03

termometer

V oddaji Leta štejejo, ki bo na sporedu ob 19.45 na Planetu, se bosta v ugibanju starosti neznancev preizkusila pevca Nuška Drašček in Sebastian. Voditelj Klemen Bučan je s posebno napovedjo tekmovalcev poskrbel za veliko smeha. 

Leta stejejo Planet TV Tina Gaber izgubila 20 tisoč evrov #video

Nuška in Sebastian sta že nekaj časa dobra prijatelja, da sta se sploh spoznala, pa je "kriva" Rebeka Dremelj. Podobna sta si predvsem v tem, da oba veliko govorita, najbolj pa sta si različna v petju in plesu – Sebastian ne zna peti opere, Nuška pa zase pravi, da ne zna plesati.

Leta stejejo Planet TV "Osvojeni denar bova porabila za treninge" #video

Nocoj bosta svoje moči združila v kvizu Leta štejejo, Klemen pa si ju je med predstavitvijo nekoliko privoščil. Poskusil ju je namreč imitirati in bil pri tem zelo uspešen, saj smeha v studiu ni manjkalo. Več v zgornjem videu.

Leta štejejo | Foto:

Sicer pa sta Nuška in Sebastian priznala, da sta bila pred začetkom kviza polna adrenalina. "Včeraj sva se pripravljala na Wikipediji, prišla sva do leta 2000. Upava, da mlajših ne bo tukaj pred nama;" se je pošalil Sebastian.

Leta štejejo Planet TV Voditelj v šahu izzval šahovsko velemojstrico #video

"Na to se ne moreš dobro pripraviti, nekateri ljudje leta zelo dobro skrivajo. Zdi se mi, da ne znam čisto dobro oceniti," je povedala Nuška, Sebastian pa je dodal, da upa, da bo pomagalo, da tekmujeta v paru.

Kako uspešna bosta, preverite v nocojšnji oddaji, že jutri pa bo Klemen Bučan gostil Filipa Flisarja in Uroša Kuzmana.

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Vabljeni v našo družbo.

Leta stejejo Planet TV Objokana voditeljica našla uteho pri prijatelju #video Poroka na prvi pogled Planet TV Je Nina za Domna v postelji prevelik zalogaj? #video Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi se lahko obriše pod nosom: "Jaz zdaj nimam časa za kuhanje" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin