SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

"To bo izjemna zabava za vso družino" #video

0,02

termometer

Nocoj ob 19.45 si boste na Planetu lahko ogledali prvi del oddaje Leta štejejo, ki jo bo vodil Klemen Bučan. Voditelj se je oglasil tudi v studiu oddaje Jutro na Planetu in razkril, kaj gledalce čaka v prvi epizodi nove zabavne oddaje.

Leta štejejo Planet TV Ekskluzivno: tako bo videti oddaja Leta štejejo #video

V vsaki oddaji bo zvezdniški tekmovalni par poskušal pravilno uganiti, koliko let ima neznanec ali neznanka pred njimi, kar bo nedvomno prineslo tudi nekaj zabavne zadrege, začudenja in predvsem smeha. Vsak par bo na začetku prejel 20 tisoč evrov, ki pa jih bo izgubljal ali ohranjal. Vse bo odvisno od tega, kako uspešen bo pri dosojanju let.

Klemen Bučan Planet TV Voditelj oddaje Leta štejejo: Zabavno bo #video

Prvi tekmovalni par, ki se bo nocoj preizkusil v ugibanju let, bosta vedno zabavna Ranko Babić in Ana Maria Mitič, jutri pa bosta svoje sposobnosti opazovanja in pravilnega presojanja starosti preizkusila glasbenika Eva Boto in David Amaro.

"Predvsem lahko pričakujejo, da se bodo imeli fino. Mislim, da v zadnjih dveh, treh letih vsi ljudje živimo v neki napetosti, veliko groznega se dogaja in mislim, da potrebujemo vsaj malo sprostitve na televiziji. To je ena stvar, ki bo sprostila ljudi. Mogoče jih bo doma malo povezala, da se bodo zabavali. Vsa družina se bo usedla in vsi, od petletnikov do babic, se lahko igrajo, vsi lahko sodelujejo, vsi so lahko pametni, koliko je nekdo star. Predvsem pa bo dobra zabava, ker imam zelo dobre goste. Danes bosta to Ranko Babič in Ana Maria Mitič in vsi, ki ju poznamo, vemo, da sta zelo dobra," je o nocojšnji oddaji povedal voditelj Klemen Bučan.

Dodal je, da je bilo vzdušje izjemno že na snemanju oddaje in da so pri delu zelo uživali. Prepričan je, da se bo to čutilo tudi prek televizijskih zaslonov. Kaj je Klemen o novi oddaji še povedal, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Oddaja Leta štejejo bo prvič na sporedu že NOCOJ. Leta bomo ugibali vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu!

Leta stejejo Planet TV Voditelj brez vednosti partnerice preimenoval svojega sina #video Leta štejejo Planet TV Voditelj nove oddaje Leta štejejo: To počnem že vse življenje #video Leta štejejo Planet TV Voditelj je imel na "bucket listu" le to željo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin