SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Eva Boto obtožila Davida Amara, da je "škrt" #video

0,01

termometer

V drugi oddaji Leta štejejo sta se v ugibanju let preizkusila glasbenika in dobra prijatelja Eva Boto in David Amaro, ki sta v kvizu presegla izkupiček Ane Marie Mitič in Ranka Babića, o sebi pa sta razkrila tudi marsikatero zanimivost in s tem poskrbela za veliko smeha.

V oddaji Leta štejejo je voditelj Klemen Bučan Evo Boto in Davida Amara povprašal tudi po tem, kako na njuno prijateljstvo vpliva dejstvo, da je eden s Koroške, drugi pa je iz Gorenjske.

Leta štejejo Planet TV Klemen Bučan nepričakovano razkril starost te znane Slovenke #video

"Jaz točno vem, kaj bo Eva rekla," je na to odgovoril David, medtem ko Eva ni povsem vedela, na kaj misli. "No, daj, povej, kje se pozna moja 'gorenjskost'," ji je še namignil.

Leta štejejo | Foto:

"'Škrt' si, stari," je nato izstrelila in poskrbela za veliko smeha. "Če je pa res. Kamorkoli greva, jaz plačam, pa niti ponudim se ne," je še razložila.

Nato je svojo plat zgodbe povedal še David. "Ko sem se vrnil iz Anglije domov, sem bil brez denarja. In sem jim povedal, da če želijo živeti na veliki nogi, hoditi v 'kafiče' in na večerje, potem morajo račune sami plačat, saj nisem imel denarja."

Eva Boto in David Amaro | Foto: Eva Boto in David Amaro

Eva je nato razkrila še dogovor, ki sta ga z Davidom sklenila pred oddajo. "Rekla sem, da od tistega, kar danes zasluživa, odštejem od njegovega deleža ves denar, s katerim sem ga zalagala."

David je dodal, da po novem tudi on kdaj pa kdaj plača, čeprav Eva tega ni potrdila. "Veš kaj, naj se razvajam, jaz sem šel skozi veliko stvari v življenju," je pevec zaključil v šali. Več v zgornjem videu.

Leta stejejo Planet TV Eva Boto bo imela nocoj pri ugibanju let svojo taktiko #video

Eva Boto in David Amaro sta izboljšala dosežek prvega tekmovalnega para

Eva Boto in David Amaro sta bila druga tekmovalca v oddaji Leta štejejo in domov sta odnesla štiri tisoč evrov. Po dosežku sta tako premagala Ano Mario Mitič in Ranka Babića, ki sta osvojila 3.250 evrov.

Leta bomo ugibali vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. 

Leta stejejo Planet TV Ko kamera ujame stand-up komika kar na hodniku ... #video Pri Črnem Petru Planet TV Ste vedeli, da je Franko Bajc tudi odličen bobnar? #foto Leta štejejo Planet TV Ranko Babić razkril zmoto #video Leta štejejo Planet TV To informacijo iz zakulisja je voditelj zavrnil #video Planet Vau Planet TV Govorica telesa je več kot 70 odstotkov naše govorice #video Pri Črnem Petru Planet TV Voditeljica priznala: Ko smo Franka Bajca slačili, so vsi obnemeli #foto  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin