Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 3. 2022,
8.00

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Jasna Kuljaj Pri Črnem Petru Planet TV

Petek, 4. 3. 2022, 8.00

2 leti, 1 mesec

Pri Črnem Petru

Ste vedeli, da je Franko Bajc tudi odličen bobnar? #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

V prvi oddaji nove sezone Pri Črnem Petru je vedeževalec Blaž Jasni Kuljaj dejal, naj si poišče sovoditelja, zato je priljubljena voditeljica pljunila v roke. To soboto bo že preizkusila prvega kandidata. Jasni se bo pridružil priljubljeni Franko Bajc.

Pri Črnem Petru
Planet TV Poglejte, kaj nas čaka v novi sezoni oddaje Pri Črnem Petru

Klenega Ajdovca so gledalci nazadnje lahko spremljali v najtežji televizijski preizkušnji Exatlon, v kateri je bil okronan za zmagovalca. Čeprav ne izhaja iz voditeljskih vod, se je Jasni očitno močno prikupil.

Skupini Zvita feltna se bo za bobni pridružil tudi kandidat za sovoditelja Franko Bajc. | Foto: Skupini Zvita feltna se bo za bobni pridružil tudi kandidat za sovoditelja Franko Bajc.

"Franko je resnično krasen fant in verjemite mi, da mi navdušenja nad njim v oddaji niti ni bilo treba pretirano igrati. Franko ni simpatičen le fizično, ampak je resnično talentiran in sposoben, da ustvari marsikaj. Ni brez razloga postal ljubljenec slovenskega občinstva. Je resnično telesno spreten, ob njegovih vragolijah, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, ti resnično zaledeni kri. Zna pa tudi druge stvari. Nisem vedela, da je tudi odličen bobnar. Pridružil se bo skupini Zvita feltna in lahko ga boste videli za bobni. Poleg tega bom prvič v življenju napovedala neko glasbeno točke, medtem ko me nekdo drži v rokah. Glejte, vodila sem že več kot šeststo oddaj, pa se mi kaj takega še ni pripetilo," je razkrila Jasna Kuljaj.

Franko Bajc
Planet TV Ali bo zmagovalec Exatlona nov sovoditelj oddaje Pri Črnem Petru? #video

Tudi sicer bo v oddaji zelo pestro, saj je prejšnji teden posebno akcijo naznanila tudi natakarica Sofija, ki skrbi predvsem za gostinski del Črnega Petra. Z namenom pridobivanja novih strank je razglasila akcijo "kdor pride prvič, pije zastonj". To je stalnega gosta, novinarja Regona, napeljalo k temu, da bo poskušal najti različne načine, kako priti do brezplačne pijače. Tokrat se bo napravil v Italijana Silvia. Ali ga bodo akterji Črnega Petra razkrinkali, boste izvedeli v soboto zvečer.

Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV Tako nenavadno darilo je prejela ekipa oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem #video

Novost te sezone pa je tudi natečaj Naj pesem te pomladi. Vsako soboto bodo gledalci slišali eno glasbeno premiero, na koncu sezone pa bomo dobili zmagovalce. Prvi se bo s čisto novo pesmijo Bad boy predstavil ansambel Vzrock.

Nekaj utrinkov iz sobotne oddaje si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji.

Fotogalerija
1 / 11

Gostilno Pri Črnem Petru bodo tudi tokrat obiskale same odlične glasbene skupine. Poleg Zvite feltne in ansambla Vzrock bodo nastopili še Modrijani, Mladi Dolenjci in ansambel Javor.

Oddaja Pri Črnem Petru bo na sporedu v soboto, 5. marca, ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Jasna Kuljaj
Planet TV Jasna Kuljaj po popolni preobrazbi skoraj neprepoznavna #foto
Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV Godler razkril, kakšen je bil pri petnajstih letih
Poroka na prvi pogled
Planet TV Tako je bila videti nevesta iz Poroke na prvi pogled pred izgubo kilogramov #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.     
Ne spreglejte