SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

To je razlog, da so noči simpatične voditeljice zelo kratke #video

0,55

termometer

Tudi nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali kviz Kolo sreče, v katerem bo med tekmovalci tudi modni oblikovalec Milan Gačanovič - Gacho. V oddaji bomo med drugim izvedeli, kdaj se običajno prebuja sovoditeljica Nataša Naneva in zakaj tako zgodaj.

Med tekmovalci v nocojšnji oddaji bo tudi Maksi, ki dela kot pek. Voditelj Klemen Bučan v pogovoru z njim ni pozabil omeniti, da je to nekaj, kar imata skupnega s sovoditeljico kviza Natašo Nanevo.

Kolo sreče Planet TV Neverjeten zaplet v Kolesu sreče: med tekmovalci pristal Brad Pitt #video

"Kajne, da pečeš?" se je obrnil k simpatični Gorenjki. "Kaj najraje pečeš? Videl sem neke fokače. Čudna imena sicer, ampak ... Kaj pečeš najraje? Baje si mojstrica droži," je dodal voditelj.

Kolo sreče Planet TV Rebeka Dremelj je nekoč sanjala o povsem drugačni karieri #videla

"Res je. Mislim, hvala lepa. Tako pravijo, tako da ja. Kaj najraje pečem? Zadnje čase najraje cimetove rolice," mu je razložila Nataša in nato razkrila še, kdaj je treba vstati, da stranke že navsezgodaj pričakajo sveže pečeni pekovski izdelki. "Peta ura je že pozna."

Več v zgornjem videoposnetku in v nocojšnji oddaji.

Kolo sreče lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Ob 21. uri ne zamudite razburljivega dogajanja v šovu Poroka na prvi pogled. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Se ga še spomnite? Oddaja The Biggest Loser Slovenija mu je spremenila življenje. #video Planet 18 Planet TV Prvi na svetu, tudi pri poslikavi superg #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Damir in Anita sta zapustila eksperiment #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin