SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Damir in Anita sta zapustila eksperiment #video

0,84

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so se pari udeležili druge skupne ceremonije zaobljub. Na veliko presenečenje preostalih kandidatov sta možnost odhoda izbrala Damir in Anita.

Damir in Anita sta strokovnjake že pred samo ceremonijo obvestila, da želita eksperiment zapustiti. Na zaključni slovesnosti sta tako prva sedla na kavč in samo na hitro pojasnila svojo odločitev. Strokovnjak Timotej Strnad ju je sprva vprašal, kako sta se imela v prvem tednu skupnega življenja. "Zanimivo doživetje," je izkušnjo opisal Damir, prikimala pa je tudi Anita.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Tina je Meri predlagala: Kaj pa, če se zamenjate? #video

Čeprav sta poudarila, da imata odličen odnos, je Damir razkril, da sta se odločila iti vsak svojo pot in da zapuščata eksperiment. Vsi preostali kandidati so bili nad njunim razkritjem odločitve zelo presenečeni. "Iz eksperimenta bova odšla kot velika prijatelja," je na koncu dodala Anita.

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na drugi pogled Planet TV Tomaž Mihelič in Žan Papič sta razkrila svoji osvajalski tehniki #video Poroka na drugi pogled Planet TV "Želim si, da bi kakšna ženska mislila, da sem njen" #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Žan iskreno: Tudi jaz želim od ženske prejeti nekaj topline #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin