SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Žan iskreno: Tudi jaz želim od ženske prejeti nekaj topline #video

0,28

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled sta se na zaseben pogovor med skupno večerjo najprej odpravila Blaž in Rok, kaj hitro pa se jima je pridružil še Žan, ki je več kot očitno moral z nekom podeliti občutja o svojem zakonu.

"Kje sem vaju zmotil," je sprva zanimalo Žana, ženina pa sta hitro pojasnila, da sta se pogovarjala o tem, kako zakon med Blažem in Tino potisniti na naslednjo točko. "Še meni svetuj, prosim," je nato Roku dejal Žan. Rok pa mu je takoj odvrnil, da je njegovo obnašanje na današnji večerji nesprejemljivo. S tem se je strinjal tudi Blaž, oba sta mu svetovala, naj raje pokaže to, kar je.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Po zmenku z Žanom se bom težko vrnila domov k možu" #video

"Na zadnji večerji sem to storil in bil obtožen, da sem dvorni norček," je dejal Žan, nato pa pojasnil, da je pri Meri dobil občutek, da mora postati bolj zadržan in da se mora spremeniti. To je pri njem opazil tudi Rok, Žan pa mu je priznal: "Izgubil sem interes in obnašam se čisto drugače." Roka je zanimalo, zakaj je tako, Žan pa je pojasnil:

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Vlasta razkrila: Rok ima veliko sekiro! #video

"Ona je izrazila to željo. Dam ji svoj čas in se držim na distanci pa tudi to očitno ni v redu." Rok ga je ob tem opomnil, da naj bo raje to, kar je v resnici, kot pa da se nekomu prilagaja. Na samem pa je Žan priznal: "Rok ne pozna cele najine zgodbe z Meri, zato tudi njegovega nasveta ne morem v celoti upoštevati."

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Anita razočarana: Damir je prespal drugje #video

Žan pa je nato priznal, da si je samo želel, da bi Meri v njem videla, da je prijazen in pozoren. Rok ga je opomnil, da tega ne sme igrati, Žan pa se je branil: "Jaz ne igram. Meni se zdi to normalno. Meri pa so se te stvari, ki se meni zdijo normalne, zdele pretirane."

Poroka na drugi pogled Planet TV Špela in Tanja nista mogli skriti navdušenja nad tem ženinom #video

Rok ga je ponovno opomnil, da se danes ni obnašal kot gentleman, Žan pa mu je to pojasnil: "Deset dni sem poskušal biti. Danes pa ne vem … Mogoče njej ustreza, da so moški nesramni, ne vem …" Nesrečni ženin pa je nato izdal še:

"Ta ženska ne da meni v zameno ničesar. Živimo v letu 2022 in vsi bi radi neko enakopravnost. Jaz bi rad nekaj od ženske dobil v zameno. Rad bi prejel nekaj topline in občutkov."

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Žan prepričan, da Maši lahko nudi več kot njen mož #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Blaž pravi, da je njegova žena kot čebula. Le zakaj? #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Aleš se vrača v šov! #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin