SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Rebeka Dremelj je nekoč sanjala o povsem drugačni karieri #videla

0,13

termometer

V ponedeljkovi oddaji Kolo sreče je srečo preizkušala tudi vsestranska Rebeka Dremelj, ki je razkrila, da bi, če bi se uresničile njene otroške želje, pristala v športu.

Voditelju Klemnu Bučanu je povedala, da je v otroških letih redno obiskovala tekme spidveja v Krškem, ki je znano prizorišče tovrstnih tekem.

Kolo sreče Planet TV Neverjeten zaplet v Kolesu sreče: med tekmovalci pristal Brad Pitt #video

"Vedno sem stala na stojišču, da sva bila bližje boksom in vsemu. Te spidvejiste sem jaz vedno občudovala in sem si vedno želela sama voziti spidvej. Seveda se je to povsem izjalovilo, ker sem šla potem v modo in manekenske vode takrat še kot otrok, ampak bi me bilo verjetno zanimivo videti na spidvej motorju."

Kolo sreče Planet TV Prestala je Exatlon, bori se z boleznijo, a tega ni usvojila nikoli #video

Kljub temu je s spidvejem na nek način ostala povezana, saj je na svetovnem prvenstvu v spidveju pred leti pela slovensko himno. Več v zgornjem videoposnetku.

Kolo sreče se bo vrtelo tudi nocoj, med tremi tekmovalci bo tokrat modni oblikovalec Milan Gačanovič - Gacho. Ne zamudite.

Kolo sreče lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Ob 21. uri ne zamudite razburljivega dogajanja v šovu Poroka na prvi pogled. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Kolo sreče Planet TV Ne boste verjeli, česa se boji Jan Klobasa #video Kolo sreče Planet TV Ker je starše spravljala v sramoto, so ji kupili psa #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Damir in Anita sta zapustila eksperiment #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin