SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Ne boste verjeli, česa se boji Jan Klobasa #video

0,32

termometer

Nocojšnja oddaja kviza Kolo sreče, ki jo na Planetu ujamete ob 20. uri, bo v znamenju exatlonovcev. Kolo sreče bodo tokrat vrteli Jan Klobasa, Andreja Košir in Tadej Ambrožič - Ambro. O njih bomo izvedeli marsikatero zanimivo zgodbo, med drugim tudi to, katera žival Janu Klobasi požene strah v kosti.

Kolo sreče Planet TV "Njemu bi pustila, da se me kje dotakne" #video

Jan Klobasa, ki nas je prejšnjo jesen navduševal v Exatlonu, je velik ljubitelj živali in kar nekaj jih ima tudi doma, med drugim tudi petdeset kokoši, ki mu pridno nosijo jajca. Ima še papigo, dve mački in tri pse. Vseeno pa obstaja žival, ki se je nekdanji exatlonovec najraje izogne v velikem loku.

Kolo sreče Planet TV Glasbenik razkril, da sovraži ljudi, ki stojijo na tekočih stopnicah #video

"Kaj je fora, zakaj se bojiš žab? Kaj so ti naredile?" je zelo zanimalo voditelja Klemna Bučana. "Nič mi niso naredile. Pač rega rega in na koncu še kvak in potem še skoči. Hvala lepa, ne," je odgovoril Jan in nasmejal ves studio.

"Tudi jaz sem se danes malo zeleno oblekel. Upam, da te ne moti," ga je nato v šali še malce podražil voditelj. Več v zgornjem videu.

Exatlonovci Jan Klobasa, Andreja Košir in Tadej Ambrožič - Ambro. | Foto: Planet TV Exatlonovci Jan Klobasa, Andreja Košir in Tadej Ambrožič - Ambro. Foto: Planet TV

Poleg Jana Klobase bosta v nocojšnji oddaji nastopila še dva exatlonovca iz druge sezone te najtežje televizijske preizkušnje, in sicer Andreja Košir ter Tadej Ambrožič - Ambro. Kdo izmed njih bo najuspešnejši pri vrtenju kolesa sreče, izveste že nocoj. 

Kolo sreče lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Ob 21. uri ne zamudite razburljivega dogajanja v šovu Poroka na prvi pogled. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Kolo sreče Planet TV Ker je starše spravljala v sramoto, so ji kupili psa #video Jutro na Planetu Planet TV Voditeljica žaluje, za njo je najtežji teden v življenju #video Jutro na Planetu Planet TV Od voditelja, vrtičkarja pa vse do inovatorja #video Poroka na prvi pogled Planet TV Šlo je tako daleč, da brez zdravljenja ne bi preživela #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Anita razočarana: Damir je prespal drugje #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin