SiolNET. Planet TV Kolo sreče
2,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

"Njemu bi pustila, da se me kje dotakne" #video

2,88

termometer

V kvizu Kolo sreče, ki ga lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri, bo tokrat med tekmovalci tudi komentatorka Tanja Kocman, v sredo pa kar trije exatlonovci. Bodite z nami. 

Kolo sreče Planet TV Zaradi tega si je prislužil klofuto #video

Enkrat Štajerka, vedno Štajerka, pravi zgovorna Štajerka, ki bo nocoj poleg jezika obračala še kolo sreče. Kot edina ženska tekmovalka v kvizu Kolo sreče pa bo izstopala tudi s svojim slogom oblačenja. Vijolična barva Maribora, na katero stavi, ji bo prinesla tudi nekaj sreče. 

Čeprav je trenutno srečna v več pogledih, predvsem pa v zvezi, pravi, da bi šla z veseljem na večerjo z določenim igralcem. Henry Cavill je tisti, ki bi se mu pustila, da bi se je kje dotaknil. In to pove brez dlake na jeziku, tako kot smo je vajeni. 

Oddajo Kolo sreče je sicer spremljala že kot otrok na nemški televiziji, zato ji igranje s črkami ni tuje. Začetek oddaje pa jo je tudi malce zmedel, saj se je začetniško geslo nanašalo na njeno zasebno življenje. "Mama hotel" ji je zelo poznan izraz. Z mamo namreč živita v istem objektu, a z ločenima vhodoma. Kaj vse bo razkrila o sebi, boste izvedeli v nocojšnji oddaji Kolo sreče. Ne zamudite ogleda!

Kolo sreče lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Tokrat bo z vami komentatorka Tanja Kocman, v sredo pa kar trije exatlonovci. Bodite z nami. 

Kolo sreče Planet TV Glasbenik razkril, da sovraži ljudi, ki stojijo na tekočih stopnicah #video Kolo sreče Planet TV Po padcu z odra je pevka nastop nadaljevala okrvavljena #video Kolo sreče Planet TV Režiserki uspel izjemen dosežek v kvizu Kolo sreče #video
  Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin