SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

Presenečenje, kot ga na slovenski televiziji še ni bilo: tekle so solze #video

10

termometer

V polfinalnih oddajah šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki bosta na sporedu v petek in nedeljo ob 19.45, bodo nastopile maske, ki jih zvezdniškima ekipama še ni uspelo razkrinkati, doživeli pa bomo tudi veliko presenečenje, ki mu na slovenskih televizijah še nismo bili priče.

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko bosta v petek in nedeljo na sporedu polfinalni oddaji, v katerih bodo na glasbenem odru nastopile maske, ki jih v dosedanjih oddajah zvezdniškima ekipama še ni uspelo razkriti. Še enkrat se bodo tako predstavile koruza, panda, nuna, lipicanec in pajek.

Kdo si ti? Planet TV Ste videli, kaj je Saša Lendero naredila svojemu izbrancu? #video

V polfinalu nas čaka tudi kar nekaj zanimivih presenečenj, največje pa bo svoji izbranki vsekakor pripravil Miha Hercog. Verjetno največja glasbena uspešnica Saše Lendero je Ne grem na kolena, njen Miha pa bi tokrat utegnil narediti ravno nasprotno. Njegova poteza pa je močno ganila vse prisotne. Kako so se na veliki dogodek v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko odzvali nekateri člani zvezdniških ekip, si poglejte v zgornjem videoposnetku.

Polfinalni oddaji šova Kdo si ti? Zvezde pod masko si na Planetu lahko ogledate v petek in nedeljo ob 19.45.

Kdo si ti? Planet TV Jure Košir se je tega naučil zaradi dveh hčera, bravo! Kdo si ti? Planet TV Pevec Matjaž Jelen je obenem mecen. V lasti ima tudi to. Kdo si ti? Planet TV Pod masko sta se skrivala pevec in igralec #video Kdo si ti? Planet TV Tako je Jasna Kuljaj navdušila s trebušnim plesom #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin