SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
1,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

Ste videli, kaj je Saša Lendero naredila svojemu izbrancu? #video

1,38

termometer

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, v kateri nas v petek in nedeljo čaka že polfinale, za veliko zabavnih utrinkov poskrbijo tudi člani zvezdniških ekip. Saša Lendero in Miha Hercog, ki tekmujeta v nasprotnih ekipah, si drug drugega rada malce privoščita, in tokrat je Saša "namočila" svojega izbranca, ta pa ji je nato obljubil maščevanje.

Kdo si ti? Planet TV Pod masko sta se skrivala pevec in igralec #video

Po nastopu maske pirata, za katero se je ob koncu oddaje izkazalo, da se podnjo skriva igralec Uroš Smolej, je Saša Lendero povedala, da jo je najbolj navdušilo gibanje z boki. 

"Jaz sem uživala v njegovem nastopu. To zibanje z boki mi je bilo zares všeč. Meni je všeč, ko znajo moški to narediti. Miha to zelo dobro obvlada, " je dejala in s tem "namočila" svojega izbranca, saj so ostali člani zvezdniških ekip takoj zatem Miho začeli prigovarjati, naj pokaže, kaj zna.

Kdo si ti? Planet TV Tako je Jasna Kuljaj navdušila s trebušnim plesom #video

Ne najbolj navdušen je nato res pokazal, kako zna migati s svojo zadnjico, ob tem pa je svoji izbranki v šali obljubil, da ji bo ob naslednji priložnosti vrnil. Več v zgornjem videu.

V petek in nedeljo bomo v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko spremljali polfinale, v katerem se nam bodo še enkrat predstavile maske, ki so doslej ostale nerazkrite. Ne zamudite!

Kdo si ti? Planet TV Slakonja navdušil s priredbo legendarne pesmi Kdo si ti? Planet TV Pod masko se je tokrat skrival nekdanji smučarski as #video Pri Črnem Petru Planet TV Iskrena Alya: "Ne pomnim, kdaj sem se nazadnje toliko potila na odru" #video Kdo si ti? Planet TV Košir razkril, da je igral golf z zvezdnikom serije Prijatelji #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin