Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 3. 2021,
16.02

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

Natisni članek

Jure Košir Kdo si ti? Planet TV

Torek, 16. 3. 2021, 16.02

3 leta, 1 mesec

Kdo si ti?

Jure Košir se je tega naučil zaradi dveh hčera, bravo!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

Pod masko čuka se je v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko skrival Jure Košir. Polfinale najbolj odbitega šova te pomladi bo na sporedu že ta petek in nedeljo ob 19.45 na Planetu.

Smučarskemu asu so vsekakor bolj kot ples bližje bele strmine. V šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko ga je kljub temu zmotil komentar Gacha, ki mu je rekel, da nima ritma. Jure Košir nam je po nastopu v maski čuka priznal: "Nisem dober plesalec. Sem se pa naučil nekaj korakov."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Minulo poletje je imela mlajša Juretova hči valeto, in kot pozoren oče se je Jure naučil angleškega valčka ter z njo tudi zaplesal. "Prihodnje leto pa nas pri starejši hčerki čaka matura, tako da bom spet zaplesal. Imam dve hčerki, tako da me v prihodnosti čaka ples očetov in hčera."

Kdo si ti?
Planet TV Košir razkril, da je igral golf z zvezdnikom serije Prijatelji #video

V vlogi čuka nasmejal bližnje

Sicer pa Jure dobiva le pozitivne odzive na svoj nastop v šovu. "Vsi so bili začudeni, da sem obenem pel in plesal. Moje otroci so se pošteno nasmejali, imam namreč dve hčerki, ki ples res obvladata. A sem jima razložil, da je maska težka in da nisem imel veliko časa za pripravo koreografije. Moj nastop pa je navdušil in nasmejal tudi partnerico," pravi.

Klemen Slakonja in Jure Košir | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Klemen Slakonja in Jure Košir Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort

Ker je nastopil v maski čuka, nas je zanimalo, ali je tudi on moder kot čuk in ima rad noč. Odgovoril nam je: "Veliko je bilo neprespanih noči. Nekatere so bile zaradi zabav, nekatere zaradi skrbi, nekatere zaradi potovanj. Najbolj so mi ostali v spominu uspehi, ko sem še tekmoval. Takrat smo se znali poveseliti, a ni bilo prehudo, sploh, če je bila naslednji dan tekma."

Kdo si ti?
Planet TV Pod masko se je tokrat skrival nekdanji smučarski as #video

Moder kot čuk

V pestrem življenju si je Jure Košir kot smučarski as, oče, partner nabral dragocenih izkušenj, ki jih bo z veseljem prenašal naprej. A predvsem mu je pomembno zavedanje, da je treba ceniti vsak trenutek in da ne smemo biti preveč potrti, ko gre v življenju narobe. Svoje otroke uči, da so prijazni, skuša pa jih tudi poučiti o moralnih vrednotah, ki že izginjajo v tem modernem svetu, pravi smučarski as.

TV voditelj, hribolazec in marketinški guru

"Ponovno sem se zaljubil v hribe," začne Jure pogovor, ko spregovoriva o sedanjosti. Potovanja obožujem, a so trenutno na 'standby', poudari. Minulo leto se je potepal tako po Sloveniji kot tudi po Avstriji, letos pa že načrtuje osvojitev švicarskih gora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

"Še vedno sem v športu, delam za nekaj športnih znamk kot ambasador, vpet pa sem tudi v športni marketing. Sem pa tudi voditelj, na televiziji me lahko vidite tudi v tej vlogi."

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko vsak petek in nedeljo ob 19.45 na Planetu.
Kdo si ti?
Planet TV Slakonja navdušil s priredbo legendarne pesmi
Kdo si ti?
Planet TV Tako je Jasna Kuljaj navdušila s trebušnim plesom #video
Kdo si ti?
Planet TV Ste videli, kaj je Saša Lendero naredila svojemu izbrancu? #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte