SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
2,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti?

"Kaj delaš tukaj, ti imaš korono?!" #video

2,61

termometer

Kdo si ti?
Foto: zajem zaslona

Četudi se je šov Kdo si ti? Zvezde pod masko zaključil, je oddaja pustila močan pečat. Tako pri nastopajočih kot gledalcih. Prisluhnite našim finalistom po zaključni oddaji.

Kdo si ti? Planet TV Alenka Tetičkovič je postala maskota oddaje #video

Teden dni po koncu 1. sezone šova Kdo si ti? Zvezde pod masko smo s finalisti zbrali vtise po oddaji. Zabavno, poučno in še marsikaj vmes. Zadnja razkrita maska, ki je najdlje zdržala v šovu, je bila panda oz. pevec Dejan Dogaja. Čeprav mu res vedno dogaja, ga je oddaja tudi hočeš nočeš umirila. Vsaj glede nekaterih stvari. 

Zanimivo prigodo pa nam je zaupal športnik Chorchyp. Ko je po finalni oddaji, v kateri smo izvedeli, da je žal zbolel za boleznijo covid-19, odšel v trgovino, se je dodobra nasmejal.

Kdo si ti? Planet TV Z morja vedno prinese stekleničko morske vode, ki jo uporabi za ... #video

Trgovka ga je nasmejala z resnim vprašanjem, češ, kaj dela tam, če je bolan. Seveda jo je nato pomiril, da je oddaja posneta v naprej in ni bila v živo in je bolezen covid-19 že prebolel. Tudi ko je zbolel, pa pravi, da hujših znakov ni imel, vse skupaj je opisal kot nekakšen prehlad.

Staro in mlado pa je navdušila navihana koruza. Ki bi kmalu postala kokica, nas opozori pevka Eva Boto, ki se je skrivala pod to masko. Res ji je bilo vroče, a nepozabne izkušnje ne bi zamenjala.

Kdo si ti? Planet TV Milan Gačanovič - Gacho o poroki leta: Tega Slovenija še ni videla #video

Eva Boto ima odličen vokal, ki si ga zapomni marsikdo, poleg vsega pa še poučuje petje naše najmlajše. Vsi so spremljali oddajo in so se na nastope koruze odzvali enako: vedeli smo, da si to si! Pravi pa, da jo je po finalu presenetil tudi poštar, ki ji je te dni prinesel paket. Ko je odprla vrata, pa jo je pozdravil kar: o, koruza, živijo. 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Kdo si ti Planet TV Prvoaprilska šala priljubljenega para: nasedla je tudi voditeljica #foto Kdo si ti? Planet TV Klemen Slakonja: SlaKONJ gre v štalo #video Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič jih ne prenaša dobro #video  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin