SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
2,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti?

Milan Gačanovič - Gacho o poroki leta: Tega Slovenija še ni videla #video

2,27

termometer

V šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko je zmagala skupina Legende, ki jo je vodil Milan Gačanovič - Gacho. O šovu, njegovem delu ter o tem, kako bo povezan s poroko leta med Sašo Lendero in Miho Hercogom, pa boste izvedeli v intervjuju spodaj.

Kdo si ti? Planet TV To so nam zaupale Legende po zmagi v finalu #video

Vsi ga poznamo kot velikega profesionalca, predvsem oblikovalca. A Milan Gačanovič - Gacho je še veliko več. Izkazal se je že kot oblikovalec čevljev, pokrival, pohištva, oblačil za nosečnice in modnih dodatkov ter kot stilist in filmar, a tudi kot umetnik ličenja. Zadnji mesec dni pa smo nedelje preživljali tudi v njegovi družbi v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko. Tam je bil v vlogi tekmovalca in vodje skupine Legende. In prav tam je spoznal sotekmovalca Miho Hercoga, ki ga je ravno v oddaji prosil za oblikovanje poročne obleke. "Imava že vizijo," nam je med drugim v intervjuju zaupal Gacho.

Ker je treba narediti pravo malo raziskavo, kot pravi oblikovalec, še preden se loti oblikovanja katerekoli obleke, je tudi pri Mihi tako. Lokacijo so si že ogledali, kaj več pa Gacho ni smel izdati.

Tisti, ki smo spremljali njegove oprave med oddajo, vemo, da je vsak njegov izdelek nekaj posebnega, edinstvenega. Na primer zelena obleka, ki jo je nosil tudi v finalu, je vsebovala črno čipko, staro skoraj 100 let. 

Še več utrinkov s snemanja pa v fotogaleriji.

Foto: Nina Žnideršič
1 / 7 Foto: Nina Žnideršič
2 / 7 Foto: Nina Žnideršič
3 / 7 Foto: Nina Žnideršič
4 / 7 Foto: Nina Žnideršič
5 / 7 Foto: Nina Žnideršič
6 / 7 Foto: Nina Žnideršič
7 / 7 Foto: Nina Žnideršič
Nedeljo bodo odslej na Planetu rezervirane za kviz z Jonasom Žnidaršičem. Že to nedeljo ob 19.45  bo oddaja Piramida sreče prvič na sporedu.

Kdo si ti? Planet TV "Zadovoljna sem res z vsem, razen z eno stvarjo" #video Kdo si ti? Planet TV V finalni oddaji razkrite še zadnje tri maske #video Kdo si ti? Planet TV Neroden padec v šovu: voditelj je komaj zadrževal smeh #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin