Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 1. 2023,
13.25

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,06
Igor Krmelj Suzana Kozel Jutro na Planetu Planet TV

Natisni članek

Ponedeljek, 9. 1. 2023, 13.25

1 leto, 6 mesecev

Jutro na Planetu

Tako je videti, ko se priljubljena voditeljica preizkusi v vadbi ob drogu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,06

Januar je čas za začetek izpolnjevanja novoletnih zaobljub in med tistimi, ki so v novo leto vstopili z željo, da bodo v naslednjih 365 dneh več časa posvečali skrbi za svojo fizično pripravljenost, sta tudi voditelja oddaje Jutro na Planetu Suzana Kozel in Igor Krmelj. Priljubljena voditeljica si bo s tem izpolnila tudi dolgoletno željo.

V današnji oddaji Jutro na Planetu sta voditelja Suzana Kozel in Igor Krmelj razkrila, da ju bomo gledalci odslej lahko spremljali na poti do telesne preobrazbe. 

Jutro na Planetu
Planet TV "Dajte že odpujsat domov" #video

"S Suzano sva si zadala cilje, dala sva zaobljube z novim letom, da bova telovadila. Vsak je šel v svojo smer. Suzana si bo na nek način tudi izpolnila skrito željo," je o tem, kaj ju čaka, povedal Igor Krmelj.

Exatlon
Planet TV Ker ga je Exatlon tako zaznamoval, se je odločil za drzno potezo #video

"Odločila sem se, da bom poskusila ples ob drogu," je sovoditelja presenetila Suzana Kozel, ki je poudarila, da je to šport, ki je primeren za ženske, ki želijo v sebi prebuditi svojo ženstvenost. "Mislim, da bom doživela predvsem notranjo preobrazbo," je še dodala. 

Odvetnica za ločitve
Planet TV Na Planet prihaja nova serija Odvetnica za ločitve

"Ples ob drogu me je vedno mikal. To je tista želja, ki je že dolgo časa zorela v meni. Očitno je zdaj pravi čas, da to na nek način uresničim, saj se mi zdi, da je to vrsta športa, kjer lahko ženska prebudi svoje telo, da se sprejme kot ženska, da morda kakšen celulit ali kakšne napake, ki jih pač ženske vsakič, ko se pogledamo v ogledalo, vidimo, tudi sprejmemo," je svojo odločitev, da se odloči za ta izziv, razložila Suzana Kozel. 

Fotogalerija
1
 / 6

V svet vadbe ob drogu jo bo popeljala novinarka Ana Raščan, ki se se tem športom ukvarja že vrsto let, obenem pa bo poskrbela, da bomo Suzanin napredek iz tedna v teden lahko spremljali tudi gledalci oddaje Jutro na Planetu. Kako se je priljubljena voditeljica odrezala na prvem treningu in kako je njene prve korake ocenila njena trenerka, si lahko pogledate v zgornjem videu.

V naslednjem tednu bo s treningi z osebnim trenerjem začel tudi voditelj Igor Krmelj. Njegovo potovanje do boljše telesne pripravljenosti bo za oddajo Jutro na Planetu spremljala novinarka Meta Črne. Kako mu je šlo na prvem treningu, boste lahko videli v ponedeljkovi oddaji.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.   
Milijonar
Planet TV Slovenec postal lokalni junak v Vietnamu #video
Masterchef Junior
Planet TV Ste vedeli, da morajo otroci, medtem ko ne snemajo, v šolo?
Jutro na Planetu
Planet TV Ste letos že bili v fitnesu? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte