SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Strokovnjak iz Poroke na prvi pogled: Velik izziv je bil najti kompatibilne pare #video

0,05

termometer

V ponedeljek, 28. februarja, na Planet prihaja poseben televizijski eksperiment. V oddaji Poroka na prvi pogled bomo spremljali pare, ki se bodo prvič videli šele pred oltarjem, skupno pot pa jim bodo pomagali najti trije strokovnjaki. Med njimi bo tudi psiholog Timotej Strnad, ki je v oddaji Jutro na Planetu razkril, kaj si gledalci lahko obetajo od novega šova.

Poroka na prvi pogled Planet TV Spoznajte slovenske kandidate za Poroko na prvi pogled!

Strokovanjaki v oddaji Poroka na prvi pogled so imeli pred snemanjem oddaje zelo zahtevno nalogo, saj so morali vse kandidate preučiti in jih nato s pomočjo znanosti združiti v pare.

"Poznali smo določene dejavnike, ki bodo vplivali na to, ali se bosta dve osebi ujeli ali se ne bosta ujeli. Pri tem smo si pogosto rekli, da če se bosta poslušala, bo to delovalo oziroma bo ta par uspešen. Če se ne bosta poslušala ali če ne bosta mogla prek neke razlike med njima, pa se verjetno ne bosta ujela. Nismo pa mogli stoodstotno napovedati, da se bosta dva v čisto določenem trenutku ujela," je o oddaji povedal psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad.

Poroka na prvi pogled Planet TV Spoznajte strokovnjake slovenske različice šova Poroka na prvi pogled #video

"Kompatibilne pare je bil izziv najti. V psihologiji je tako, da če poznamo emocionalni profil osebe, osebnostni profil, motivacijski profil, vrednote, načela te osebe, potem lahko z določeno verjetnostjo napovemo, da bo neki par deloval, tudi ko se bodo pojavili prepiri, da jih bosta skupaj razrešila, ker imata skupne vrednote, skupna načela in tako naprej," je še povedal Timotej Strnad. 

Poroka na prvi pogled Planet TV "Želimo si, da bi tudi kakšnemu gledalcu naši nasveti pomagali" #video

Del pogovora s psihologom Timotejem Strnadom v oddaji Jutro na Planetu si lahko pogledate v zgornjem videu, v celoti pa si ga lahko pogledate tudi na Planeteka.si

Oddajo Jutro na Planetu si lahko ogledate od ponedeljka do sobote ob 7. uri.  Nov televizijski šov Poroka na prvi pogled prihaja na Planet že v ponedeljek, 28. februarja, ob 20.45. Ne zamudite!

Timotej Strnad Planet TV Strokovnjak s Poroke na prvi pogled: Skupne vrednote nas vodijo naprej #video Leta štejejo Planet TV Ekskluzivno: tako bo videti oddaja Leta štejejo #video Pri Črnem Petru Planet TV Poglejte, kaj nas čaka v novi sezoni oddaje Pri Črnem Petru
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin