SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Poseben projekt gasilcev ob stoti obletnici delovanja #video

0,01

termometer

V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko ujamete od ponedeljka do sobote ob 7. uri, so tokrat gostili gasilce Gasilske brigade Ljubljana, ki ob svojem častitljivem jubileju pripravlja projekt 100 nasvetov za 100 let. Projekt bo medijsko podprl Planet TV. 

Leta štejejo Planet TV V novi oddaji bomo ugibali leta s Klemnom Bučanom

Gasilska brigada Ljubljana v letu 2022 praznuje sto let obstoja, zato je voditelj Taiji Tokuhisa v studiu Planetove jutranje oddaje gostil gasilsko specialistko in idejno vodjo njihovega posebnega projekta Suzano Anžur ter poveljnika Gasilske brigade Ljubljana Tomaža Kučiča.

"Projekt 100 nasvetov za 100 let je ena od stvari, ki jih bomo počeli med jubilejnim letom v Gasilski brigadi Ljubljana. Gasilci vedno na terenu vidimo, kaj nam manjka, kaj bi lahko storili drugače, in zdaj je čas, da lahko ljudem damo nasvet, kako bi se stvari res lahko delale drugače. Ideja je, da vsak mesec v letu, izpustili bomo poletna meseca julij in avgust, vseh preostalih deset mesecev pa bomo ljudem delili nasvete z različnih področij," je povedala Suzano Anžur.

Kam si izginila, Bernadette? Planet TV Sobotna filmska premiera na Planetu: Kam si izginila, Bernadette?

"Nasveti bodo razumljivi za širšo javnost, ne samo za nas gasilce, ki smo radi včasih preveč strokovni. Nasveti naj spodbudijo ljudi, da bodo gledali okoli sebe, da bodo opazili neko nepravilnost, neko nezgodo in seveda čim hitreje o tej nezgodi obvestili številko 112. To je bistveno, da lahko gasilci hitro začnemo delati, čas pa je pri naši dejavnosti tisti, ki igra veliko vlogo." 

Več v zgornjem videuCeloten pogovor z gasilci Gasilske brigade Ljubljana v oddaji Jutro na Planetu si lahko pogledate na planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Damjan Murko je predal osvojeni znesek Rdečim noskom #video

Projekt Gasilske brigade Ljubljana bo medijsko podprl Planet TV.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 7. uri na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Jutro na Planetu Planet TV Miha Šalehar: Devetindevetdeset odstotkov moških si domišlja, da so alfa samci #video Trendi V Jugoslaviji je bila golota povsod, zdaj pa smo vse bolj amerikanizirani #video Leta stejejo Planet TV Koliko ste stari? To vas bo vprašal Klemen Bučan #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin