SiolNET. Planet TV Gasilci
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Igra sekund, živcev in rekordov v oddaji Gasilci #video

0,03

termometer

Gasilci
Foto: zajem zaslona

V oddaji Gasilci smo bili priče živčni vojni. Tako Belokranjci kot Ljubljančani so si zadali, da bodo najboljši in najhitrejši, zato so včasih res odločale le sekunde.

Gasilci Planet TV Bi znali oživljati med koronakrizo? #video

Za nami je dvoboj med PGD Dragatuš in PGD Golo. V prvi igri Hitri vzpon smo videli brezhibno odigrano igro in postavljen rekord. A ni dolgo obstal, mladi gasilci iz Golega so tekmece pozorno spremljali in si zadali, da jih prehitijo. Kar jim je tudi uspelo. In to za pet sekund. A žal je bil rekord zaradi sodniških pribitkov kmalu presežen. To je bila res igra sekund. "Kdor dela, greši, " je bilo slišati po sodniški odločitvi.

Gasilci Planet TV "Če ne bi bil gasilec, mojega očeta ne bi bilo več" #video

Tudi končalo se je tako, v zadnji igri Veliki ognjeni poligon se je ura ustavila s točno minuto razlike med društvi. A sodniški pribitki so potem le pripomogli k odločitvi. Tudi razpleta tega dvoboja so se razveselili PGD Dragatuš in se uvrstili naprej. Prihodnji petek pa že nov, "domač derbi" med PGD Leskovec ženske in PGD Leskovec moški.

Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Gasilci gasilkam: vsaka čast in čelado dol! #video Gasilci Planet TV Gasilec, ki je obenem DJ, svari pred dimniškimi požari Gasilci Planet TV Ko se zapleteš v vrvi in izgubiš orientacijo, kje sploh si #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin