SiolNET. Planet TV Gasilci
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Gasilci gasilkam: vsaka čast in čelado dol! #video

0,02

termometer

V petkovi oddaji Gasilci so se pomerile ženske z moškimi. Prvi takšen dvoboj je spet dokazal, da se gasilci ne glede na spol in razlike vedno spodbujajo med seboj. Gasilstvo je ekipno delo in tudi v oddaji ni nič drugače. Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.

Čelado dol

Dvoboj med gasilkami PGD Leskovec in gasilci PGD Dragatuš se je končal v prid slednjim. Moška ekipa je bila boljša, kar ne pomeni, da si pohvale niso zaslužile tudi ženske gasilke. Še več, poklon so jim že v oddaji izrekli kar sami tekmeci. "Puncam vsaka čast in čelado dol," je bilo slišati iz njihovih vrst. 

Obema ekipama pa je preglavice povzročila igra Hitri vzpon ter štiriinpolmetrska lestev. Kako so se z njo spopadle gasilke, pa v spodnjem videu.

Možnosti za izboljšavo so

"Tekmovalnost je v takem primeru, kot je ta oddaja, na prvem mestu, ampak drugače si pa gasilci vedno med seboj pomagamo." A tudi pri PGD Dragatuš so kljub dobrim rezultatom videli še možnosti za izboljšavo. Ker je eden  od članov pozabil na vizir med rezanjem pri igri, so dobili za kazen še časovni pribitek. Sotekmovalcem se je gasilec Stanislav Kuzma opravičil in obljubil, da bo boljši v prihodnjih igrah.

V petek bodo lahko PGD Dragatuš dokazali, ali se bodo še izboljšali in ali so pripravljeni na nov izziv. Čaka jih PGD Golo.

Oddajo Gasilci lahko na Planetu ujamete vsak petek ob 20. uri. V soboto zvečer pa ne zamudite nore zabave v oddaji Pri Črnem Petru.

Gasilci Planet TV Osebna izpoved 20-letnega gasilca, ki je pomagal pri oživljanju Gasilci Planet TV V vlogi sosedov so med najboljšimi v Evropi tudi naši gasilci #foto Gasilci Planet TV Bi znali oživljati med koronakrizo? #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin