SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
22 Jump Street: Mladeniča na faksu

Zvezdnika med snemanjem zares prijela panika: posnetek je vseeno končal v filmu #video

0,04

termometer

V nedeljo ob 19.45 si boste na Planetu lahko ogledali akcijsko komedijo Jump Street 22: Mladeniča na faksu (22 Jump Street), v kateri v vlogah policijskega dvojca Schmidta in Jenka nastopata Channing Tatum in Jonah Hill. Zadnji je razkril, da se je med snemanjem spopadal z nenavadno fobijo.

22 Jump Street Planet TV Konec tedna s filmskimi premierami

Film je nadaljevanje uspešnice 21 Jump Street, ki ste si jo na Planetu ogledali prejšnjo nedeljo. Tokrat jima zaupajo posebno nalogo med študenti, da bi v univerzitetnem naselju našla spretnega prekupčevalca z mamili.

22 Jump Street | Foto:

Zvezdnik ima nenavadno fobijo

V enem od prizorov se Tatum in Hill po spletu okoliščin znajdeta v zadnjem delu tovornjaka zločinca, ki je poln malih živali. Med njimi je bilo tudi nekaj papagajev, kar se je za enega od filmskih zvezdnikov izkazalo za precejšen izziv. Jonah Hill je v dokumentarcu o nastajanju filma namreč priznal, da se zelo boji ptičev in da jih celo sovraži.

Družinski dvoboj Planet TV Družinski dvoboj prvič na Planetu že v ponedeljek!

Čeprav je bilo sprava videti, da je Hill prizor na tovornjaku, ko papagaj leti proti njemu, izredno prepričljivo odigral, je igralec pozneje priznal, da je v tistem trenutku povsem pozabil na svoj lik in je v resnici panično kričal. Posnetek je kljub temu pristal v končni različici filma.

Prizor iz filma, v katerem je Jonah Hill v resnici panično kričal:

Strah pred pticami se imenuje ornitofobija in Hill ni edini zvezdnik s tovrstnim strahom. Da jima je v družbi ptic neprijetno, sta med drugim priznala tudi igralka Scarlett Johansson in raper Eminem.

Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!
Akcijsko komedijo 22 Jump Street: Mladeniča na faksu (22 Jump Street) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si!

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled Pri Črnem Petru Planet TV Gostilna Pri Črnem Petru bo še zadnjič pred poletjem odprla svoja vrata  
Spremljajte nas tudi na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin