Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 8. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Joseph Gordon-Levitt romantična komedija

Sobota, 27. 8. 2022, 8.00

1 leto, 8 mesecev

Zvezdnik o svojem liku v tem filmu pravi, da ga mladi ne smejo imeti za vzor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Nocoj si boste na Planetu lahko ogledali romantično komedijo 500 dni s Summer (500 Days of Summer), ki se bo začela ob 19.45. V njej bo v glavni vlogi poleg Zooey Deschanel nastopil Joseph Gordon-Lewitt, ki je na snemanju užival, poudaril pa, da lik, ki ga igra v tem filmu, ne sme postati vzor mladim. 

Romantična komedija 500 dni s Summer (500 Days of Summer) pripoveduje zgodbo o 500 dneh grenko-sladkih ljubezenskih vzponov in padcev, ki se zgodijo idealističnemu romantiku Tomu (Joseph Gordon-Lewitt), ko se zaljubi v sodelavko Summer (Zooey Deschanel).

Jutro na Planetu
Planet TV Spremljajte novo sezono oddaje Jutro na Planetu

Kljub nerodnemu začetnemu dvorjenju se Tom le nekako zbliža s Summer, a zaradi različnih prepričanj o ljubezni in njenem pomenu njuna zveza vseeno razpade. Boleče žalovanje Toma pripravi, da se odloči obrniti nov list, a se nato usoda še enkrat poigra z nesojenim parom in njuni življenjski poti se znova prekrižata …

Joseph Gordon-Lewitt in Zooey Deschanel v prizoru iz filma | Foto: IMDb Joseph Gordon-Lewitt in Zooey Deschanel v prizoru iz filma Foto: IMDb

Joseph Gordon-Lewitt se je z upodobitvijo zaljubljenega Toma Hansena v filmu 500 dni s Summer (500 Days of Summer) dokončno uveljavil v filmskem svetu in si zacementiral pot do uspeha, saj je kmalu po tem začel dobivati ponudbe za vloge v svetovno znanih filmskih uspešnicah, kot sta Izvor in Vzpon Viteza teme.

Exatlon
Planet TV Exatlon bo pospremila tudi nova komentatorska oddaja #video

Vseeno pa je Joseph v intervjuju za Playboy priznal: "Obnašanje Toma v filmu 500 dni s Summer, ki ga nekako narekuje to, da prikaže, da si nekoga izjemno močno želi, se bo morda zdelo privlačno določenim moškim in ženskam, verjetno tistim mlajšim. Vseeno bi vsakega od teh rad prosil, da si pobližje pogleda njegov značaj in uvidi, kako sebičen je v resnici."

Glavni igralec je poudaril, da mu je sam film res všeč in da je med njegovim snemanjem užival, svoje mnenje o liku pa je dodatno pojasnil: "Tom razvije blago obsedenost z dekletom, na katero projicira vse, kar si želi, da bi predstavljalo. Prepričan je, da samo ona daje njegovemu življenju smisel, zato mu je vseeno za vse drugo, kar se dogaja v njegovem življenju."

Exatlon
Planet TV Spoznajte prvih osem tekmovalcev druge sezone Exatlona

Za konec je povedal še: "Veliko deklet in fantov misli, da bo njihovo življenje imelo smisel, če najdejo partnerja, ki v življenju noče ničesar drugega kot njih. To ni zdravo, saj pomeni, da je nekdo zaljubljen v idejo o osebi, ne pa v samo osebo."

Romantično komedijo 500 dni s Summer (500 Days of Summer) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 19.45. Ne zamudite tudi drame Maščevanje v visokih petah (The Other Woman), ki sledi ob 22. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Štirje pari so zapustili eksperiment, za njimi pa vanj vstopajo trije novi
Obalna straža
Planet TV To je razlog, da je Pamela Anderson pristala v Obalni straži
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte