Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 5. 2023,
8.00

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

premiera romantična komedija Julia Roberts Emma Roberts

Sobota, 27. 5. 2023, 8.00

11 mesecev

Nečakinja Julie Roberts razkrila, da tetinih nasvetov pri igralstvu ne potrebuje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali romantično komedijo z naslovom Mala Italija (Little Italy). V njej v glavnih vlogah nastopata Hayden Christensen in Emma Roberts, nečakinja zvezdnice Julie Roberts. Emma je v enem izmed intervjujev spregovorila o tem, kaj jo je pritegnilo k sodelovanju, zakaj si rada izbira zelo raznolike projekte, razkrila pa je tudi, ali je teto že kdaj prosila za nasvet o igranju.

Mala Italija (Little Italy) je romantična komedija, ki govori o mladi Nikki Angioli (Emmi Roberts), ki se vrne nazaj v rodno četrt in najde ljubezen v sovražnikovih vrstah. Njena družina ima namreč svojo picerijo, ona pa se zaljubi v sina lastnika konkurenčne picerije (Hayden Christensen). Ko njuna očeta to izvesta, se odločita, da bosta pripravila kuharski obračun. Medtem pa mladi par ni edini, ki mora skrivati ljubezen.

Hayden Christensen in Emma Roberts med prizorom iz filma Mala Italija (Little Italy) | Foto: promocijsko gradivo Hayden Christensen in Emma Roberts med prizorom iz filma Mala Italija (Little Italy) Foto: promocijsko gradivo

Emma Roberts je v enem izmed intervjujev sprva razkrila, kaj jo je pritegnilo k sodelovanju v tej romantični komediji: "Sama jih obožujem in že dolgo sem želela igrati v eni. Ko sem izvedela za ta scenerij, me je obšla nostalgija. Kljub temu, da so bile podobne zgodbe že napisane, je ta vseeno vsebovala svežino in nepričakovan preobrat. Obenem je film režiral izjemno dober režiser, obdana pa sem bila s krasno igralsko zasedbo."

Planet TV
Planet TV Dirko po Italiji bo na Planetu sklenila posebna oddaja Giro po Giru

Igralka je nato razkrila, da je zasedba imela pred začetkom projekta prav posebna druženja v Torontu, kjer je bilo tudi snemanje filma Mala Italija, kar jim je omogočilo, da se lahko med seboj dobro spoznajo. Emma je sicer nastopila tudi v seriji Ameriška grozljivka (American Horror Story), ki je sicer povsem drugačen žanr kot film, ki si ga boste lahko ogledali danes na Planetu.

Jutro na Planetu
Planet TV V sklepno oddajo o Giru prideta tudi Jan Polanc in Jani Brajkovič #video

Igralka je pojasnila: "Všeč mi je različnost projektov, ki jih izbiram. Če imam priložnost sodelovati z dobro ekipo in če se počutim, da bi lahko nekaj dobro izpeljala, se vedno odločim za sodelovanje v projektu. Tovrstni preskoki med žanri projektov, pri katerih sodelujem, mi pomenijo prav poseben izziv." V nadaljevanju je razkrila še, da na izbor njenih sodelovanj vpliva tudi to, kar se dogaja v svetu, s tem pa sporočilo, ki ga neki projekt prinaša v zgodbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Emma Roberts, ki je obenem tudi nečakinja Julie Roberts, je naposled razkrila, da je sama prepričana, da film Mala Italija (Little Italy) prinaša svežino v žanr romantičnih komedij. Pri tem se ni ozirala na to, da je v marsikateri starejši romantični komediji blestela prav njena teta, vseeno pa je priznala, da je njena najljubša prav Moj bivši se poroči (My Best Friend's Wedding), v kateri v glavni vlogi nastopi prav Julia Roberts. "To je edini film, ki sem ga kadarkoli prenesla na svoj računalnik," je še priznala Emma.

Ob koncu je igralka razkrila, da se kljub uspehom svoje tete Julie Roberts v žanru romantičnih komedij nikoli ni obrnila nanjo za pomoč ali nasvet. "Kadarkoli jo srečam, se vse vrti okrog njenih otrok, druženja in normalnih stvari, ki jih tudi neslavna družina sicer počne. Šele zdaj sem ugotovila, da ji sodelovanja v filmu Mala Italija (Little Italy) sploh nisem omenila. Njenih nasvetov očitno ne potrebujem."

Romantično komedijo Mala Italija (Little Italy) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri. Ob 22. uri pa še film Milo za drago (A Simple Favor) z Anno Kendrick.

Riba, raca, rak
Planet TV Za te jedi je Tomaž Mihelič dobil skoraj popolno oceno #recept
Dirka po Italiji
Planet TV To je Slovenec, ki skrbi za Rogličevega največjega konkurenta #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte