Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 2. 2024,
12.40

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,37

Natisni članek

premiera Timothée Chalamet Zendaya

Petek, 16. 2. 2024, 12.40

2 meseca, 1 teden

Ne o filmu, vsi govorijo le o oblačilih #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,37
Dune 2 | Zendaya na svetovni premieri filma Dune: Peščeni planet, 2. del | Foto Reuters

Zendaya na svetovni premieri filma Dune: Peščeni planet, 2. del

Foto: Reuters

Začela se je promocijska turneja za drugi del filma Dune: Peščeni planet, toda bolj kot film pozornost pritegujejo oblačila glavnih igralcev.

V četrtek je v Londonu svetovno premiero dočakal film Dune: Peščeni planet, 2. del. Čeprav so oboževalci znanstvenofantastične epopeje komaj čakali na nadaljevanje izjemno uspešnega prvega dela, se po premieri o filmu skoraj ne govori – vso pozornost so pobrala oblačila igralske zasedbe, predvsem glavne igralke Zendaye.

Na premieri v Londonu je 27-letna zvezdnica osupnila v futurističnem kovinskem oklepu, kultni kreaciji Thierryja Muglera iz kolekcije visoke mode za jesen leta 1995. Njen bleščeči stajling je dopolnjevala ogrlica draguljarske hiše Bulgari, okrašena s safirji in diamanti.

Zendaya v Muglerevi futuristični kreaciji | Foto: Guliverimage Zendaya v Muglerevi futuristični kreaciji Foto: Guliverimage

Modno jo je dopolnjeval tudi soigralec Timothée Chalamet, oblečen v srebrne kovinske hlače oblikovalca Haiderja Ackermanna, okoli vratu pa je nosil Cartierevo ogrlico z več kot 900 dragimi kamni.

Timothée Chalamet | Foto: Guliverimage Timothée Chalamet Foto: Guliverimage

Presenečenje na premieri je bila igralka Anya Taylor-Joy. V zadnjih dneh so bile vse glasnejše govorice, da v drugem delu Peščenega planeta igra tudi ona, a je to uradno potrdila šele zdaj, ko je v angelsko beli obleki modne hiše Dior prišla na premiero.

Anya Taylor-Joy | Foto: Guliverimage Anya Taylor-Joy Foto: Guliverimage

Pokrito glavo je imela tudi igralka Florence Pugh, ta je nosila obleko z globokim dekoltejem in še globljim izrezom na hrbtu, ki so jo v modni hiši Valentino oblikovali in sešili posebej zanjo.

Florence Pugh | Foto: Reuters Florence Pugh Foto: Reuters

Da bo promocija filma Dune: Peščeni planet, 2. del predvsem modni dogodek, je postalo jasno že ob uradnem fotografiranju igralske zasedbe v Londonu. Zendaya je oblekla hlačni kostim srbske oblikovalke Roksande Ilinčić iz kolekcije za jesen 2024, ki ga na modni reviji sploh še ni uradno predstavila, Timothée Chalamet pa je pozornost vzbujal v belem puloverju modne znamke Bottega Veneta, ki je z neobičajnim dizajnom spominjal na ribje ali plazilske luske.

Timothée Chalamet, Zendaya in Austin Butler na uradnem fotografiranju pred premiero | Foto: Reuters Timothée Chalamet, Zendaya in Austin Butler na uradnem fotografiranju pred premiero Foto: Reuters

Slovenska premiera filma Dune: Peščeni planet, 2. del bo 28. februarja.

Oglejte si še:

Dakota Johnson, Madame Web
Trendi Na premieri v obleki, ki le malo prepušča domišljiji #foto
Ne spreglejte