Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 12. 2023,
14.27

Osveženo pred

4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Cineplexx romantična komedija ženske ženske kino film CON FILM D.O.O., LJUBLJANA PR članek

Sreda, 27. 12. 2023, 14.27

4 mesece

Sweeney in Powell navdušujeta v promociji filma Samo ne ti!

Oglasno sporočilo
con film | Foto CON FILM D.O.O., LJUBLJANA

Foto: CON FILM D.O.O., LJUBLJANA

Končno prihaja v naše kinematografe najbolj pričakovana romantična komedija leta, ki je edinstvena tudi po tem, da ima provokativno oceno 15+. V sredo, 27. decembra, kinematografi Cineplexx organizirajo projekcije Ladies Night, ki bodo zagotovo pritegnile ljubiteljice tega žanra.

con film | Foto: CON FILM D.O.O., LJUBLJANA Foto: CON FILM D.O.O., LJUBLJANA

Sydney Sweeney in Glen Powell nas že mesece dražita s svojo naravno kemijo, ki meji na zaljubljenost, da bi še bolj razigrala film in podžgala govorice o njuni aferi. Kolikor pogosteje ju videvamo v pogovornih oddaj in na predstavitvah filma, toliko bolj pritegneta pozornost ne le s svojim videzom, temveč tudi z romantičnim vzdušjem, očarljivostjo in medsebojno kemijo.

Skupaj sta bila na premieri v New Yorku in v oddaji Today ter brala tvite Buzzfeed Thirst, Sydney je bila sama pri Jimmyju Fallonu in Kelly Clarkson, na avstralski premieri pa je čarobno zablestela kot glavna zvezda.

con film | Foto: CON FILM D.O.O., LJUBLJANA Foto: CON FILM D.O.O., LJUBLJANA

Preostane nam samo še, da vidimo, kako se ta velika kemija odraža v filmu, ki je do sedaj razveselil že kar nekaj kritikov, ki so ga imeli priložnost videti pred nami. Multiverse of Color in The Movie Critic sta se razpisala o fenomenalni kemiji, odlični zasedbi, čudovitem okolju in končno pravem ravnovesju humorja in drame ter ravno pravšnji meri čutnosti in seksualnosti, ki bi jo morale imeti sodobne romantične komedije.

con film | Foto: CON FILM D.O.O., LJUBLJANA Foto: CON FILM D.O.O., LJUBLJANA

Bea (Sydney Sweeney) in Ben (Glen Powell) se zdita ustvarjena drug za drugega, toda po neverjetnem prvem zmenku se zgodi nekaj, kar njuno gorečo privlačnost spremeni v goro ledu, dokler se ne znajdeta, povsem nepričakovano, na isti poroki v Avstraliji. In iz neprijetnega položaja se skušata izvleči tako, kot bi se katerakoli zrela odrasla človeka: pretvarjata se, da sta par.

Naročnik oglasnega sporočila je CON FILM.

Ne spreglejte