SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi vloge so zvezdnika vrgli iz trgovine

0,30

termometer

Cesta The Road

Nocoj ob 21. uri si boste na Planet 2 lahko ogledali film Cesta (The Road) z Viggom Mortensenom v glavni vlogi. Zvezdnik je znan po tem, da stori vse, da se čim bolj vživi v svoje vloge, tokrat pa je v pripravah izgubil tudi nekaj kilogramov.

Igralec je med pripravami za vlogo v filmu, v katerem igra človeka, ki je s sinom po apokalipsi prisiljen storiti vse za svoje preživetje, govoril s številnimi brezdomci in natanko preučeval njihovo vedenje. Da bi čim bolje upodobil izmučenega in neurejenega glavnega junaka v filmu Johna Hillcoata, ki je posnet po romanu Cormaca McCarthyja, se je odločil izgubiti tudi kar nekaj kilogramov. 

Viggo Mortensen in Kodi Smit-McPhee v filmu Cesta (The Road) Viggo Mortensen in Kodi Smit-McPhee v filmu Cesta (The Road)

"Nekaj stvari je bilo treba spremeniti tudi pri moji zunanjosti, saj je bilo jasno, da ne smem biti videti, kot da mi gre dobro. Zato sem izgubil nekaj kilogramov, predvsem tako, da sem manj jedel in bil bolj previden pri tem, kaj jem," je o pripravah na vlogo povedal zvezdnik. Sam sicer nikoli ni natančno beležil, koliko kilogramov je izgubil, vseeno pa naj bi šlo za skoraj 15 kilogramov.

Lepotica in pek Planet TV Lepotica in pek se vračata z drugo sezono

Da bi se vživel v vlogo, je bil Mortensen tudi po več dni v istih oblačilih, zaradi česar naj bi ga odslovili tudi iz ene od trgovin v Pittsburghu, saj so bili prepričani, da je res brezdomec.

Cesta The Road

Zelo nenavaden način povezovanja je imel tudi z mladim soigralcem Kodijem Smitom-McPheejem. Da bi lažje našla vez med očetom in sinom, ki se v filmu trudita preživeti, naj bi skupaj jedla celo čričke.

Apokaliptično dramo Cesta (The Road) si na Planet 2 lahko ogledate NOCOJ ob 21. uri. Ob 19.45 pa lahko na Planetu ujamete odlično nemško serijo Umori v gorah.

Umori v gorah Planet TV S soigralcem se razumeta brez besed Rebelde Planet TV Tako je zvezdnica priljubljene serije videti danes #foto Jose Ron Planet TV Zvezdnik soigralki: Prihodnjič pred poljubi ne jej jajc Planet na obisku Planet TV Tako je videti večerja 160 metrov pod površjem #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin