SiolNET. Planet TV Telenovele
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnik soigralki: Prihodnjič pred poljubi ne jej jajc

0,14

termometer

Jose Ron
Foto: Instagram

Jose Ron, ki ga spremljamo v uspešnici Podarjeno življenje, je soigralki Evi Cedeño na družbenih omrežjih posvetil šaljiv zapis, s katerim je pokazal, kako odlično sta se igralca razumela na snemanju in se pogosto tudi šalila.

Podarjeno življenje Planet TV Nova telenovela Podarjeno življenje osvaja gledalce

Jose Ron v telenoveli Podarjeno življenje (Te doy la vida) igra preprostega in poštenega mehanika Pedra, ki odkrije, da je biološki oče malega Nicolasa, ki boleha za levkemijo. Nicolasa sta posvojila premožna Ernesto in Elena, ki sta bila Pedra primorana poiskati, da bi sinu rešila življenje.

Eleno igra priljubljena mehiška igralka Eva Cedeño. Da so se igralci na snemanju uspešnice med seboj odlično razumeli tudi za kamero, pa dokazujejo njihove številne objave na družbenih omrežjih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by José Ron (@joseron3)

"Si odlična igralka in čudovita junakinja!"

Pod eno od fotografij, na kateri pozira v družbi soigralke, Jose Ron kar ni mogel prehvaliti svoje soigralke. "Moja draga Eva, hvala ti za dobre vibracije, energijo, veselje, talent, predanost in sodelovanje pri tej zgodbi," je pripisal in dodal, da je zelo ponosen na telenovelo.

"Si odlična igralka in čudovita junakinja. Hvala ti, rad te imam," je še zapisal, nato pa v bolj šaljivem tonu dodal: "V naslednji telenoveli pred prizori poljubljanja ne jej jajc!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by José Ron (@joseron3)

Medtem ko je Jose Ron v Mehiki izjemno priljubljen in je odigral že več osrednjih vlog, je Eva Cedeño prav s Podarjenim življenjem prvič stopila v osredje. Pred tem je v nekaj telenovelah odigrala več stranskih vlog in upodobila predvsem zlobne like, medtem ko je z Eleno obrnila povsem nov list in navdušila tako kritike kot gledalce − in očitno tudi svoje soigralce. 

Podarjeno življenje lahko na Planetu spremljamo od ponedeljka do petka ob 16. uri.

Jose Ron Planet TV Priljubljeni igralec prestrašil oboževalce Jose Ron Planet TV Zvezdnik zaradi pika škorpijona pristal na urgenci #foto Özge Özpirinçci Planet TV Zvezdnica pričakuje otroka
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin