Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 6. 2021,
7.51

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Podarjeno življenje Planet TV

Četrtek, 17. 6. 2021, 7.51

2 leti, 10 mesecev

Nova telenovela Podarjeno življenje osvaja gledalce

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 16. uri spremljamo povsem svežo mehiško uspešnico Podarjeno življenje. Čustvena zgodba o posvojenem dečku in njegovih starših, ki so zaradi sinove bolezni primorani poiskati njegovega biološkega očeta, je bila posneta lani in je gledalce navdušila tako z odlično zgodbo in igro kot z vizualno podobo.

Od ponedeljka, 21. junija, ob 16. uri je na Planetu povsem sveža mehiška nadaljevanka Podarjeno življenje (Te doy la vida). Nadaljevanka je v Mehiki dosegla izjemno gledanost in izstopala tudi na lanski podelitvi nagrad za najboljše dosežke v svetu telenovel, na kateri je poleg najboljše telenovele, para in glavne moške vloge prejela tudi nagrado za najboljši zaključek.

Podarjeno življenje | Foto:

V Podarjenem življenju spoznamo šestletnega Nicolasa, ki boleha za levkemijo. Ker je deček posvojen, sta njegova premožna starša Ernesto in Elena prisiljena stopiti v stik z njegovimi biološkimi starši. Tako jima uspe izslediti Pedra, ki se mu niti sanja ne, da ima iz preteklega razmerja sina, zato to novico težko sprejme. A sčasoma se z Nicom zbližata, čedalje bližje pa sta si tudi z dečkovo mamo Eleno.

V vlogi staršev, ki bi za sina storila vse, nastopata priljubljena Eva Cedeño in Jorge Salinas. Biološkega očeta Pedra, preprostega in poštenega mehanika, je upodobil Jose Ron, medtem ko je vlogo mladega Nicolasa odigral odlični otroški igralec Leonardo Herrera. Kritiki so pohvalili predvsem dobre dialoge, odlično odigrane čustvene prizore in estetiko nadaljevanke, ki sledi sodobnemu času, v katerem je posneta.

Podarjeno življenje lahko na Planetu spremljamo od ponedeljka do petka ob 16. uri.

Podarjeno življenje | Foto:

Na Planetu se bo sicer kmalu iztekla tudi mehiška telenovela Ko boš moja (Cuando seas mia), na spored pa bo s torkom, 29. junija, prišla še ena legendarna mehiška nadaljevanka Prevare (La usurpadora). S Prevarami je zaslovela Gabriela Spanic, ki odigra vlogo nepozabnih dvojčic Pauline in Paole, identičnih po videzu, a povsem različnih po osebnosti.

Planet na obisku
Planet TV Eva Cimbola s hčerko sklenila poseben dogovor #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Pred oltarjem mu je povedala, da ima sina #video
Downton Abbey
Planet TV Serija, ki se je z nagradami zapisala v Guinnessovo knjigo rekordov
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte