Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 7. 2021,
13.44

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

Natisni članek

Podarjeno življenje Planet TV

Torek, 20. 7. 2021, 13.44

2 leti, 9 mesecev

Priljubljeni igralec prestrašil oboževalce

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12
Jose Ron | Foto Instagram

Foto: Instagram

V sveži mehiški telenoveli Podarjeno življenje nas od ponedeljka do petka ob 16. uri navdušuje postavni igralec Jose Ron, ki je eden najbolj priljubljenih mehiških zvezdnikov. Ko ne nastopa pred kamero, se Jose najraje usede za bobne, saj je tudi član glasbene skupine, ki ji trenutno posveča največ pozornosti.

Podarjeno življenje
Planet TV Nova telenovela Podarjeno življenje osvaja gledalce

Čeprav je Jose Ron znan predvsem kot igralec, je njegova prava strast pravzaprav glasba. Kljub uspehu v svetu mehiških telenovel pa se postavni 39-letnik trenutno najraje posveča vzporedni karieri bobnarja v rockovski skupini Koktel. "Izvajamo izključno priredbe v angleškem jeziku," je povedal Jose, ki je ob skoku v novo leto sprejel zaobljubo, da se bo ukvarjal s stvarmi, ki ga resnično veselijo.

Kako zveni skupina Joseja Rona, si lahko pogledate v posnetku:

"Zame je to zelo pomembno leto, veliko moči in energije vlagam v svojo strast do glasbe, ki jo čutim že dolgo," je povedal in dodal, da si želi, da bi tudi ljudje prepoznali ter cenili njegovo ljubezen do glasbe.

V medijih so se zato pojavili zapisi, da se je zvezdnik poslovil od igralske kariere, vendar pa je po krajšem premoru ravno ta mesec v Mehiki premiero doživela nova telenovela Brezsrčni (La desalmada), v kateri igra enega od osrednjih likov. Telenovela je doživela neverjetno dober odziv, Josejevi oboževalci pa zvesto podpirajo tudi njegovo glasbeno kariero.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by José Ron (@joseron3)

V Guadalajari rojeni Jose je eden od štirih bratov, igralsko kariero pa je z manjšimi vlogami začel leta 2004. Opazili smo ga lahko tudi v tretji sezoni priljubljene nadaljevanke Rebelde. Za vlogo v telenoveli La que no podia amar je leta 2011 prejel nagrado za najboljšega mladega glavnega igralca, lani pa je za telenovelo Ringo prejel tudi nagrado za najboljšega igralca.

Ogromno pohval in izjemno gledanost je doživela tudi telenovela Podarjeno življenje (Te doy la vida), ki jo je prav tako posnel lani in jo lahko od ponedeljka do petka ob 16. uri spremljamo na Planetu.

Jose Ron v Podarjenem življenju | Foto: Jose Ron v Podarjenem življenju

Priljubljeni zvezdnik domišljijo buri tudi s svojim zasebnim življenjem, saj tabloidi kar tekmujejo med sabo, kateri mu bo pripisal več romanc s soigralkami. Trenutno se šušlja, da je srečo v ljubezni našel s soigralko iz Podarjenega življenja Marcelo Salazar, ki igra nuno Bernardino, s katero pa nimata veliko skupnih prizorov.

Podarjeno življenje lahko na Planetu spremljamo od ponedeljka do petka ob 16. uri.

Özge Özpirinçci
Planet TV Zvezdnica pričakuje otroka
Prevare
Planet TV To je počel zvezdnik, preden je postal igralec
Prevare
Planet TV Trenutki groze: zvezdnica je skoraj izgubila sina
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte