SiolNET. Planet TV Telenovele
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Trenutki groze: zvezdnica je skoraj izgubila sina

0,18

termometer

Zvezdnica ene od najuspešnejših mehiških telenovel Prevare (La Usurpadora), ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri, je pred časom spregovorila o travmatični izkušnji, ki bi se pred leti za njenega takrat dve leti starega sina skoraj končala tragično.

Prevare Planet TV Kot v seriji: igralka s sestro dvojčico ni govorila kar deset let

Gabriela Spanic je za mehiške medije razkrila, kakšne trenutke grozote je preživljala, ko je bil njen zdaj 13-letni sin Gabriel star dve leti. Bili so v restavraciji, ko je zavladala popolna panika.

Gabriela Spanic s sinom Gabrielom:

"Ko je bil moj sin star dve leti, se mu je v restavraciji zataknil košček hrane in začel se je dušiti. Postajal je vijoličast," je povedala Gabriela, ki mu je na vse načine poskušala pomagati, a ji ni uspelo. Zaradi občutka nemoči jo je že začela grabiti panika. "Na srečo je bil tam takrat prisoten zdravnik."

Prevare Planet TV Zaradi njene prepričljive igre so se začele pojavljati zanimive govorice

Ta je njenega sina hitro vzel v roke in mu s posebnim manevrom pomagal, da je izpljunil košček slanine, ki se je zataknil v njegovem sapniku. "Ne vem, kaj bi se zgodilo, če zdravnika ne bi bilo tam. Bil je čudež, saj je bil otrok že povsem vijoličast, zdravniku pa ga je uspelo rešiti," je povedala igralka o izkušnji, ki jo je močno zaznamovala in je ne bo nikoli pozabila.

Telenovela Prevare (La Usurpadora) z odlično Gabrielo Spanic bo od zdaj na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 17. uri. Razburljivo dogajanje pa vas čaka tudi v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do petka zvečer.
Havaji 5.0 Planet TV To je pravi razlog za konec snemanja priljubljene serije Poroka na prvi pogled Planet TV Tudi sam potrebuje strokovno pomoč zaradi drame v šovu Matt LeBlanc Planet TV To je bila največja zmota gledalcev o njegovi vlogi
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin