SiolNET. Planet TV Novosti
1,17

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To je bila največja zmota gledalcev o njegovi vlogi

1,17

termometer

Ob sobotah in nedeljah ob 18.30 lahko gledalci Planeta spremljajo odlično humoristično serijo Epizode, v kateri priljubljeni igralec Matt LeBlanc, ki ga večina pozna iz serje Prijatelji, igra samega sebe. Čeprav so to, da igra samega sebe, nekateri gledalci ocenili kot zelo pogumno, jih je igralec ob tem opozoril na pomembno malenkost.

Epizode Planet TV Zvezdnik razkril, kako je bila videti njegova najslabša avdicija

Ko so mediji LeBlanca vprašali, katera je največja zmota gledalcev o njegovem liku v seriji Epizode, je povedal, da ga ljudje neprestano sprašujejo, ali ga nič ne skrbi, da bodo ljudje mislili, da je Matt LeBlanc v seriji tak kot Matt LeBlanc v resnici.

"Če bom dobro odigral svojo vlogo, upam, da bodo ljudje res mislili, da sem tak tudi v resnici. To je naloga igralca: ljudi prepričati, da je vse res. Kmalu po tem, ko sem privolil v sodelovanje pri seriji, sem se nehal obremenjevati s tem vprašanjem, saj so bili scenariji odlični. Zato me tudi ni motilo, če so bile v scenariju šale na moj račun, saj so bile te šale zares dobre."

Matt LeBlanc v seriji Epizode, ki ima na spletni strani IMDb visoko oceno 7,8. Matt LeBlanc v seriji Epizode, ki ima na spletni strani IMDb visoko oceno 7,8.

Nekaj zadržkov do igranja samega sebe je sicer imel, preden je vlogo sprejel, a ga je producent David Crane, ki je z njim sodeloval tudi pri seriji Prijatelji, pomiril, da ne bodo snemali dokumentarca o njem in da lahko scenarij, če mu kaj ne bo všeč, tudi prilagodijo.

Havaji 5.0 Planet TV To je pravi razlog za konec snemanja priljubljene serije

Tako je kar pet sezon Matt LeBlanc igral Matta LeBlanca. Igralec in lik sta si delila ime, podobna je tudi njuna življenjska zgodba, saj sta oba zaslovela z vlogo v seriji Prijatelji, med njima pa je še nekaj drugih podobnosti. Vseeno je igralec poudaril, da pomanjkljivosti lika niso njegove pomanjkljivosti. "K vlogi sem pristopil kot h katerikoli drugi in po najboljših močeh poskušal ustvariti lik, ki bo kar se da prepričljiv in v skladu z zgodbo."

Odlično humoristično serijo Epizode, ki ima na spletni strani IMDb visoko oceno 7,8 in v kateri Matt LeBlanc igra Matta LeBlanca, si na Planetu lahko ogledate ob sobotah in nedeljah ob 18.30. Tudi sicer lahko konec tedna preživite v družbi filmskih uspešnic na Planetu.

Poroka na prvi pogled Planet TV Tudi sam potrebuje strokovno pomoč zaradi drame v šovu Prevare Planet TV Kot v seriji: igralka s sestro dvojčico ni govorila kar deset let   Prevare Planet TV Zaradi njene prepričljive igre so se začele pojavljati zanimive govorice Zakon ulice Planet TV Grozilo mu je, da ga bodo med snemanjem aretirali
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin