Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 7. 2021,
13.52

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Ponedeljek, 5. 7. 2021, 13.52

2 leti, 9 mesecev

Poroka na prvi pogled

Tudi sam potrebuje strokovno pomoč zaradi drame v šovu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Od ponedeljka do petka zvečer lahko na Planetu spremljate izredno razburljiv resničnostni šov Poroka na prvi pogled. Strokovnjak za partnerske odnose, ki parom v šovu svetuje in jih vodi skozi proces spoznavanja, je priznal, da se tudi sam zateka po nasvete k strokovnjaku, ko pritisk postane prehud.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu

John Aiken, nekdanji profesionalni igralec kriketa, je eden od treh strokovnjakov za partnerske odnose v šovu Poroka na prvi pogled, ki ga lahko spremljate na Planetu. V nekaj sezonah je bilo med tekmovalci kar nekaj čustvenih izpadov in dramatičnih trenutkov, zato je vse skupaj zelo naporno tudi za strokovnjake, ki delajo z njimi. 

Tekmovalci in trije strokovnjaki za partnerske odnose v šovu Poroka na prvi pogled. | Foto: Tekmovalci in trije strokovnjaki za partnerske odnose v šovu Poroka na prvi pogled.

"Prej sem bil psiholog v mirni zasebni ordinaciji, zdaj pa sodelujem v eni najbolj gledanih oddaj v Avstraliji. Potreboval sem kar nekaj časa, da sem se temu prilagodil. Dovolj težko je 'igrati policista' z vsemi različnimi karakterji v šovu, potem pa me ljudje ustavljajo še na ulici in mi pridigajo, veliko gneva pa je tudi na družbenih omrežjih."

Poroka na prvi pogled | Foto:

John se sicer zaveda, da njegova vloga ni, da bi bil vsem všeč, vseeno pa priznava, da je treba imeti zelo debelo kožo in da se mora zelo potruditi, da stvari ne jemlje preveč osebno.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Privlačni dvojčici, ki bosta svoja bodoča soproga prvič srečali šele pred oltarjem #foto

Da se lažje sooča z vsemi napetostmi in dramo, povezano s šovom, tudi sam včasih potrebuje pomoč psihologov, ki tudi sodelujejo pri oddaji, ampak samo za kamero. Ob koncu vsake naporne sezone pa si John privošči še dopust, kot sam pravi "na otoku sredi ničesar", da lahko v miru zbere svoje misli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Aiken (@johnaikenlive)

Njegov največji zaveznik pri vsem tem je njegova žena, nekdanja televizijska voditeljica Kelly Swanson-Roe, s katero ima dva otroka. "Tudi ona je bila medijsko zelo prepoznavna, zato ve, da te to spremlja povsod."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Dan po poroki izginila neznano kam #video

John je ob tem razkril še skrivnost njune zakonske sreče. "Ob koncu vsakega dne se ob kozarcu vina pogovoriva o vsakodnevnih stresnih situacijah in dogajanju okoli nas. Čeprav sem strokovnjak za partnerske odnose, tudi sam včasih udarim mimo, vendar se z ženo vedno trudiva stati drug drugemu ob strani. Ta ritual ohranja najino zvezo trdno."

Šov Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do petka zvečer. Nocoj ob 19.45 pa ne zamudite novih napetih primerov v nemški seriji Umori v gorah.

Prevare
Planet TV Zaradi njene prepričljive igre so se začele pojavljati zanimive govorice
Planet na obisku
Planet TV Grad, kjer lahko spoznate tudi prave viteze #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte