Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 6. 2021,
11.17

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled

Četrtek, 10. 6. 2021, 11.17

2 leti, 10 mesecev

Poroka na prvi pogled

Privlačni dvojčici, ki bosta svoja bodoča soproga prvič srečali šele pred oltarjem #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Nocoj ob 20.45 si boste na Planetu lahko ogledali prvi del 4. sezone avstralskega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled, v katerem se bo deset samskih moških in deset samskih žensk prvič srečalo šele pred oltarjem, se nato skupaj odpravilo na medene tedne in skupaj poskušalo spisati ljubezensko zgodbo s srečnim koncem. Šov velja za enega od najbolj gledanih resničnostnih šovov v deželi tam spodaj.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu

Pari se bodo ob pomoči strokovnjakov spoznavali in gradili svoje razmerje, da ne bi bilo popolno le na papirju, ampak tudi v resničnem življenju. Za nekaj parov iz preteklih sezon je bil šov Poroka na prvi pogled zadetek v polno, saj so svojo ljubezensko zgodbo nadaljevali tudi po šovu in nekateri med njimi so si ustvarili tudi družine.

Z nastopom v šovu v četrti sezoni šova sta veliko pozornosti poželi tudi privlačni enojajčni dvojčici iz Pertha. Po naključju sta bili 31-letni Sharon in Michelle istočasno samski, zato sta se prijavili v oddajo. "Michellina zadnja zveza je trajala sedem let, moja zaroka pa 18 mesecev," je pred začetkom snemanja šova razkrila Sharon.

Sharon in Michelle, ki ju bomo spremljali v šovu Poroka na prvi pogled na Planetu. | Foto: Sharon in Michelle, ki ju bomo spremljali v šovu Poroka na prvi pogled na Planetu.

Prijavili sta se v upanju, da ju prava ljubezen čaka prav v šovu Poroka na prvi pogled. Pred tem sta razkrili, kakšen tip moškega ju najbolj privlači. "Tega ne morem natančno določiti. V to izkušnjo odhajam povsem odprta za vsakega moškega, ki mi ga bodo namenili strokovnjaki, če bodo le imeli ključne lastnosti, kot so zvestoba, zaupanje in notranja lepota," je povedala Michelle.

Kaj pa, če bi se morali poročiti z bratoma dvojčkoma? "To bi bilo zelo nenavadno. Ampak sva odprtega duha in ne bova ničesar izključili," se je zasmejala Sharon, ki tako kot sestra razmišlja, da je čas, da se ustalita in najdeta boljšo polovico. "Kljub vsemu se ne bova zadovoljili kar z vsakim."

Prvi del izjemno priljubljene resničnostne oddaje Poroka na prvi pogled bo na sporedu v sredo, 9. junija, ob 20.45 na Planetu. Šov bomo lahko spremljali od ponedeljka do srede ob 20.45, v četrtek in petek pa ob 19.45.
Planet na obisku
Planet TV Edinstvena doživetja v dolini smaragdne lepotice #nagradna igra
Planet na obisku
Planet TV Spoznajte Portorož in Piran na malce drugačen način #video
Planet 18
Planet TV "Mama je moj največji kritik" #video
 
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte