Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 7. 2021,
13.35

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,26

Natisni članek

Fernando Colunga Planet TV

Torek, 13. 7. 2021, 13.35

2 leti, 9 mesecev

To je počel zvezdnik, preden je postal igralec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,26

Mehiški televizijski zvezdnik Fernando Colunga, ki ga na Planetu lahko spremljate v kultni telenoveli Prevare, se je pred bleščečo igralsko kariero preizkusil v mnogih povsem drugačnih poklicih. Ampak že od nekdaj si je želel postati igralec in ta želja se mu je bolj po naključju kasneje tudi uresničila.

Prevare
Planet TV Trenutki groze: zvezdnica je skoraj izgubila sina

Da je z veliko truda vse mogoče, je s svojo kariero dokazal tudi igralec Fernando Colunga, ki velja za enega najbolj priljubljenih mehiških igralcev. Preden je postal eden najbolj prepoznavnih igralcev v mehiških telenovelah, se je moral namreč preizkusiti v nekaterih drugih poklicih, ki z zabavno industrijo nimajo povezave. 

Za mehiške medije je igralec razkril, da je študiral za poklic, ki z igranjem in gledališčem nima niti najmanjše povezave. "Študiral sem za gradbenega inženirja, ki se ukvarja z gradnjo mostov, cest in podobnimi vrstami gradnje, ampak se kasneje v tem nikoli nisem preizkusil," je priznal mehiški zvezdnik.

Prevare
Planet TV Kot v seriji: igralka s sestro dvojčico ni govorila kar deset let

Vseeno se je pred vstopom v igralski svet delal tudi kot natakar, administrator v prodajalni avtomobilov, imel pa je tudi trgovino s strojno opremo, ki jo je tudi vodil. 

Kljub temu, da se je preizkusil na številnih področjih, si je Fernando Colunga že od malih nog želel postati igralec. In ta želja ga je gnala, da je sprva nastopal kot dvojnik za nekatere uveljavljene igralce. "Začel sem kot kaskader v akcijskih prizorih."

Fernando Colunga ob Gabrieli Spanic v priljubljeni seriji Prevare (La Usurpadora). | Foto: Fernando Colunga ob Gabrieli Spanic v priljubljeni seriji Prevare (La Usurpadora).

Tako se je bolje spoznal z igralskim svetom, kasneje se je vpisal tudi v igralsko šolo televizijske mreže Televisa. To je bila njegova odskočna deska v svet telenovel, kjer se je uveljavil kot eden najbolj priljubljenih in iskanih igralcev in s tem izpolnil tudi svoje otroške sanje. Slovenci smo ga najprej spoznali v vlogi Joseja Armanda v telenoveli Esmeralda, nato pa še v številnih drugih mehiških serijah.

Fernada Colungo lahko v eni najuspešnejših mehiških telenovel Prevare (La Usurpadora) spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri. Razburljivo dogajanje pa vas čaka tudi v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do petka zvečer.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Lepi dvojčici sprejeli najpomembnejšo odločitev
Planet na obisku
Planet TV Dežela edinstvenih vin in vrhunske kulinarike med Alpami in Jadranom #video
Matt LeBlanc
Planet TV To je bila največja zmota gledalcev o njegovi vlogi
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte