SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Španska igralka razkrila: Otrokom ne dovolim uporabljati socialnih omrežij #video

0,02

termometer

Penelope Cruz |  | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Nocoj ob 22.15 si boste na Planetu lahko ogledali kriminalno dramo Svetovalec, ki bo postregla z vrhunsko igralsko zasedbo. V njej bodo nastopili Michael Fassbender, Cameron Diaz, Javier Bardem, Brad Pitt in pa Penélope Cruz, ki je v enem izmed zadnjih intervjujev razkrila, zakaj svojim otrokom ne dovoli uporabljati socialnih omrežij.

Španska igralka Penélope Cruz, ki je poročena z igralcem Javierjem Bardemom, s katerim bosta nastopila tudi v kriminalni drami Svetovalec (The Counselor), ima z njim tudi dva otroka – desetletnega sina Lea in osemletno hčerko Leno. V enem izmed intervjujev je igralka pojasnila, zakaj bo otrokoma dovolila socialna omrežja uporabljati šele, ko bosta starejša. Sama ima sicer na socialnem omrežju Instagram 5,8 milijona sledilcev, kljub temu pa pravi: "Imam zelo čuden odnos s socialnimi omrežji. Uporabljam jih zelo malo, z veliko previdnosti."

Brad Pitt Planet TV Brad Pitt razkril, kako se je začela njegova igralska kariera

"Nekaj v zvezi z njimi se mi ne zdi smiselno in menim, da ravno to zelo vpliva na mlajše generacije. Sočustvujem s tistimi, ki so zdaj najstniki, saj imam občutek, kakor da na njih izvajajo nekakšen eksperiment, v smislu: 'Aha, pa poglejmo, kaj se bo zgodilo, če dvanajstletnika izpostavimo tolikšni uporabi tehnologije.' Dvanajstletnik namreč nima nobene zaščite pred posledicami vključenosti v socialna omrežja. Njihovi možgani se še vedno razvijajo, vse, kar vidijo na socialnih omrežjih, pa vpliva tudi na njihovo doživljanje sebe. Posledično imajo povsem drugačno otroštvo, kot smo ga imeli mi," je pojasnila zvezdnica, kar si lahko ogledate tudi v spodnjem videu:

Njeni otroci posledično nimajo dovoljenja za uporabo socialnih omrežij: "V zvezi z uporabo tehnologije sem zelo stroga. Dovolim jim gledati filme in risanke, tega jim seveda ne morem odreči, saj so bili to tudi zame srečni trenutki, ko sem bila njunih let. Nimata pa svojih telefonov, niti profilov na socialnih omrežjih. Tako bo ostalo vsaj do njunega 16. leta. Mislim, da na ta način ščitim njuno duševno zdravje, zavedam pa se, da s tem spadam v manjšino staršev."

Poroka na prvi pogled Planet TV Spoznajte strokovnjake slovenske različice šova Poroka na prvi pogled #video

Penélope Cruz je že v enem od svojih starejših intervjujev dejala, da slik njenih otrok na Instagramu ne bo mogoče videti. "Menim, da moram varovati njuno zasebnost. Objavila bom kakšno sliko s svojimi najboljšimi prijatelji, to pa je tudi vse. Nekje je meja," je pojasnila.

Kriminalno dramo Svetovalec (The Counselor), v kateri bo nastopila tudi Penélope Cruz, si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22.15. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Klemen Bučan Planet TV Voditelj oddaje Leta štejejo: Zabavno bo #video Anja Ramšak Planet TV Anja Ramšak iskreno: Prišlo je do dejanskega kolapsa #video Challe Salle Planet TV Challe Salle načrtuje zaroko, poroko in večanje družine #video Urša Bogataj Planet TV Urša Bogataj pojasnila, zakaj so bile to njene zadnje olimpijske igre #video
Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin